PRM / Sådan fejrer SuperBrugsen første dag uden mundbind

  Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

  Efter omkring otte måneder, hvor både medarbejdere og kunder, har skullet bære mundbind i supermarkederne, er det fra i dag muligt at købe dagligvarer uden mundbind og visirer.

  Det får smilene frem i SuperBrugsen, Danmarks største supermarkedskæde.

  Derfor kommer kæden i dag - mandag 14. juni - med et særligt tilbud til kunderne:

  "Giv os et stort smil, når du betaler for dine varer, så kvitterer vi med et smil og 10% på dit næste køb."

  "Det er en glædens dag for både os og vores kunder. Vi glæder os over, at vi igen kan se kunderne smile - og over at vi ikke selv længere behøver bære mundbind eller visir. Så vi vil helt naturligt smile mere i denne uge," siger kædedirektør Jesper Gottschalck Jensen, SuperBrugsen.

  Så alle kunder, der smiler til SuperBrugsens medarbejdere i dag får en rabatkupon, så de kan få 10 procent rabat på deres næste køb i denne uge.

  "Det er selvfølgelig for at fejre, at vi alle slipper for mundbind. Men det er også for at takke kunderne for en flot opbakning til de regler, vi alle har været underlagt, under hele Corona-perioden," siger Jesper Gottschalck Jensen.

  Rabatkuponen uddeles kun mandag d.14. juni og gælder fra den tirsdag 15. juni til og med søndag den 20. juni 2021.

  Yderligere information: Kædedirektør Jesper Gottschalck Jensen, 2677 0301

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sadan-fejrer-superbrugsen-forste-dag-uden-mundbind?releaseId=13624064

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **