PRM / Annette Heick sælger ud af garderoben

  Pressemeddelelse fra Folkekirkens Nødhjælp

  Du kan møde en helt særlig gæst bag disken i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik 2nd by Nutid på Amagerbrogade 9A torsdag den 17. juni.

  Mellem kl. 14-16 står Annette Heick nemlig bag disken i butikken, hvor du kan købe unikt tøj fra sangerindes klædeskab.

  Hun har en i lang årrække været ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og været med til at sætte fokus på genbrug og verdens fattigste.

  "Genbrug giver så god mening. Jeg er vild med tanken om, at mit aflagte tøj får et nyt liv hos et andet menneske," siger Annette Heick og fortsætter:

  "Selv om det her er en god mulighed for at få ryddet op i skabet, har jeg på fornemmelsen, at jeg kommer hjem med nyt, brugt tøj. 2nd by Nutid har ry for at ligge inde med fantastisk genbrugsguld."

  2nd by Nutid bliver drevet af unge, frivillige kræfter. Den skiller sig ud fra Folkekirkens Nødhjælps øvrige butikker ved at henvende sig til en yngre målgruppe - selvom alle selvfølgelig er velkommen.

  Genbrugsbutikken vandt i efteråret 2020 en intern konkurrence i Black Friday-ugen. Her deltog alle Folkekirkens Nødhjælps 116 genbrugsbutikker i en konkurrence om at sælge flest varer.

  Præmien var et besøg af Annette Heick, og torsdag den 17. juni inkasseres gevinsten så.

  "Vi glæder os til at vise butikken og vores brede sortiment frem for Annette - og så er vi spændte på at se, hvilket tøj hun har med," siger Olivia, frivillig 2nd by Nutid.

  "Og vi lover, at det bliver en hyggelig eftermiddag med musik og et glas bobler til vores gæster."

  Overskuddet fra Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker går til verdens fattigste.

  ---------------------------------------------------------------------------

  Invitation: Alle medier er velkomne på dagen. For yderligere information kontakt venligst Lasse Emil Kristiansen, presserådgiver i Folkekirkens Nødhjælp, E-mail: lekr@dca.dk, Mobil: 50604015.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/annette-heick-saelger-ud-af-garderoben?releaseId=13623947

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **