PRM / Huawei skyder global konkurrence for app-udviklere i gang

  Pressemeddelelse fra Huawei

  Konkurrencen har til hensigt at inspirere talentfulde app-udviklere over hele verden til at lave innovative apps, og give dem en mulighed for at udforske digital innovation - alt imens de får en chance for at præsentere netop deres idé for de mere end 700 millioner mennesker, der har Huaweis egen app-butik på deres telefon, AppGallery.

  "Hos Huawei er vi fast besluttede på at levere TECH4ALL, så ingen bliver efterladt i vores digitaliserede verden. Med vores AppsUP-konkurrence håber vi at kunne udfordre den næste generation af app-udviklere til at skabe gnidningsfrie oplevelser, som kan hjælpe forbrugerne med at navigere i en verden, der i stigende grad bliver både digitaliseret og forbundet. Innovation er hjertet i denne konkurrence, og derfor ser vi frem til at se, hvilke løsninger, som danske udviklere vil bidrage med ved at bruge Huawei Mobile Services-platformen, " siger Xukun Ji, Vice President of Communication, Huawei Danmark.

  Som en fast del af konkurrencen vil udviklerne bygge deres apps baseret på Huaweis dedikerede HMS-økosystem, som skaber brugervenlige oplevelser for dem, der benytter apps. Konkurrencen er åben i fem regioner, Europa, Asien, Sydamerika, Mellemøsten og Afrika samt Kina. Temaet for dette års konkurrence er "HMS Innoverer for alle".

  Udover præmiepenge har deltagerne også mulighed for at få teknisk support, og derved få hjælp til at åbne nye døre for app-innovation. Konkurrencen er åben for alle, fra studerende og kommende app-udviklere til etablerede udviklere.

  Konkurrencen var en enorm succes sidste år, og fik bidrag fra mere end 3000 udviklerteams fra mere end 170 lande. Sidste år blev tusindvis af apps indleveret, dækkende alt fra dagligdagen til intelligente apps inden for fitness, uddannelse, landbrug, miljøbeskyttelse, transport, sikkerhed og meget mere.

  Ydermere vil deltagende i dette års udgave af konkurrencen også få muligheder for at vinde en række priser, så som den helt nye pris for årets Tech-Kvinde, Excellent Student Award og prisen for bedste HMS Core Innovation.

  Udover priserne og præmiepenge har deltagerne også adgang til at eksponere netop deres app til mere end 700 millioner Huawei mobil-brugere over hele verden. Desuden vil vinderne af konkurrencen også kunne drage fordel af promovering via AppGallery, Huaweis cloud-løsninger m.m.

  HMS er nu verdens tredjestørste mobile økosystem, og har mere end 700 millioner brugere over hele verden.

  Kontakt:

  Xukun Ji email: xukun.ji@huawei.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/huawei-skyder-global-konkurrence-for-app-udviklere-i-gang?releaseId=13623951

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **