PRM / VOLA-direktør fortsætter som formand for DI Sydøstjylland

  Pressemeddelelse fra DI Sydøstjylland

  Der var både genvalg og nyvalg på dagsordenen, da DI Sydøstjylland holdt generalforsamling onsdag den 9. juni 2021.

  Adm. direktør Lars Nonbye fra virksomheden Ole Nonbye a/s i Odder samt koncerndirektør Anders Brix fra Palsgaard A/S i Juelsminde blev genvalgt som næstformænd.

  Derudover blev adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S i Horsens, adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S i Odder, medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S i Hedensted, adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S i Horsens, adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S i Horsens, adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S i Hedensted, og Managing Director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S i Odder, genvalgt.

  Tømrermester Jens Arne Pedersen fra AJ Byggeservice A/S i Horsens blev valgt ind i bestyrelsen som ny repræsentant for byggeriet. DI og Dansk Byggeri fusionerede per 1. september 2020, og derfor er DI Sydøstjyllands bestyrelse blevet udvidet med en ekstra repræsentant fra bygge- og anlægsbranchen.

  Adm. direktør for Vola A/S, Johannes Saugbjerg, var ikke på valg, men blev på det konstituerende møde umiddelbart efter generalforsamlingen genvalgt som formand for de lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

  - Den kommende periode skal vi arbejde for, at vores lokale virksomheder både nu og i fremtiden kan få den arbejdskraft, som de har brug for. Det begynder allerede nu at give udfordringer, og derfor arbejder bestyrelsen også med, at flere unge skal tage en erhvervsuddannelse, siger formand Johannes Saugbjerg, DI Sydøstjylland, og tilføjer:

  - Jeg er glad for, at vi både har fået et nyt medlem fra byggeriet samt, at de øvrige otte medlemmer blev genvalgt, så vi kan fortsætte det arbejde, vi er godt i gang med. Og jeg ser frem til at tage en ny tørn som formand for vores mange dygtige virksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

  I alt var ni ud af bestyrelsens 13 medlemmer på valg. DI Sydøstjyllands bestyrelse ser efter generalforsamlingen sådan ud:

  • Adm. direktør Johannes Saugbjerg, Vola A/S
  • Adm. direktør Lars Nonbye, Ole Nonbye A/S
  • Koncerndirektør Anders Brix, Palsgaard A/S
  • Medejer Tine Valente, Steel Products A/S
  • Adm. dirketør Thomas Iversen, Brimas A/S
  • Adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S
  • Adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S
  • Medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S
  • Adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S
  • Adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S
  • Adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S
  • Managing Director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S
  • Tømrermester Jens Arne Pedersen, AJ Byggeservice A/S

  Kontakt:

  Formand for DI Sydøstjylland Johannes Saugbjerg, telefon 30 27 49 29
  Regional konsulent for DI Sydøstjylland Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vola-direktor-fortsaetter-som-formand-for-di-sydostjylland?releaseId=13623343

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **