PRM / Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S kåres som Årets Rising Star 2021

  Pressemeddelelse fra PwC

  Jonas Hald Johansen er 33 år og blev i 2020 ansat som VP Business Finance i Coop Danmark A/S efter lidt over 6 år i ISS A/S, hvor han bl.a. var Director for Strategi & Transformation i Nord- og Sydamerika med bopæl i USA og efterfølgende Head of Group Business Finance i Danmark. I ISS A/S var han involveret i mange projekter inklusiv turnarounds, restruktureringer, strategi samt M&A-transaktioner, og han har dermed skabt stor værdi for virksomheden.

  I sin nuværende rolle hos Coop Danmark A/S har Jonas Hald Johansen ansvaret for en afdeling med ca. 40 ansatte, som har fokus på FP&A, BI & Reporting, HQ Cost Controlling samt Business Controlling på tværs af forretningsenheder.

  "Jonas Hald Johansen kåres som en af dette års Rising Stars på grund af sine stærke finansielle kompetencer med fokus på business finance samt sin brede erfaringsbase," hedder det i begrundelsen fra den uafhængige jury.

  Jonas Hald Johansen har været ansat i Coop Danmark A/S siden oktober sidste år og er allerede i gang med et større effektiviseringsprogram. Han har stærke kompetencer både inden for både finance og management consulting, og denne kombination har bl.a. betydet, at han hurtigt steg til en VP Business Finance-position i den store organisation. Endvidere har han tidligere ledet alt fra små specialiserede teams til store teams bestående af 50+ medarbejdere, hvor hans ledelsesresultater fremhæves:

  "Jonas Hald Johansen har udvist særdeles gode resultater med talentudvikling ved hjælp af sin ledelsesstrategi: "recruit, grow, flow". Han har i forbindelse med sine ledelsesroller demonstreret stærke kommunikationsevner, hvor han har formået at styre kommunikationen på tværs af alle lag i organisationen og har med sine bare 33 år potentiale til at blive næste generation af CFO'er," hedder det videre i begrundelsen fra den uafhængige jury.

  Jonas Hald Johansen er uddannet M.Sc. Finance fra Aarhus BSS i 2014.

  Priserne som Årets Rising Stars uddeles af PwC i samarbejde med Zeuthen Storm.

  Oplev Årets CFO 2021 i interview med Cecilie Beck, når PwC inviterer til CFO'ens agenda den 26/5 kl. 15:00-17.45. Du kan bl.a også høre Kræn Østergaard Nielsen, CEO, Coop Danmark A/S, fortælle om sin rejse fra CFO til CEO og om det at overtage en ambitiøs klimaplan, der allerede er godt i gang, samt Lise Skaarup, CFO i Chr. Hansen A/S, der vil fortælle om virksomhedens arbejde med ESG.

  Øvrige priser:
  Ud over Jonas Hald Johansen blev også Anette Halmind, Director for Strategic Finance i Novo Nordisk A/S kåret som Årets Rising Star 2021, og prisen som Årets CFO 2021 gik til Anders Boyer, CFO for Pandora A/S.

  Den uafhængige jury:

  · Anders Kronborg, CFO/EVP, LEO Pharma A/S

  · Hans Carstensen, CFO/EVP, Egmont International Holding A/S

  · Tor M. Lønnum, CFO, Falck A/S

  · Søren Westh Lonning, CFO, WSAudiology A/S

  · Sisse Fjelsted Rasmussen, Group CFO, Stark Group A/S

  · Mikael Storm Frederiksen, Partner, Zeuthen Storm

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jonas-hald-johansen-fra-coop-danmark-as-kares-som-arets-rising-star-2021?releaseId=13622749

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **