PRM / Kombardo Expressen: Shuttlebusser skal redde Kristi himmelfartsferien

  Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

  Fjernbusser må fortsat kun sælge hvert andet sæde i busserne. Den regel blev sent i går forlænget frem til den 10. juni. Det giver udfordringer hos Kombardo Expressen på Bornholm, hvor mange danskere gerne vil holde ferie i dagene omkring Kristi himmelfart.

  "Når landet er i gang med at åbne, så stiger interessen altså også for at komme hjemmefra og få nogle oplevelser. Derfor er begrænsningen på busserne selvfølgelig en udfordring på den måde, at vi har flere rejsende, end vi kan komme i busserne", fortæller Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

  Og da interessen for at komme til Bornholm i bil også er stor omkring Kristi himmelfart, er løsningen med flere busser på færgens vogndæk ikke en mulighed. I stedet bliver shuttlebusser mellem Rønne og København løsningen på de store hjemrejsedage i den kommende weekend.

  "På den måde kan vi tilbyde gæsterne deres tur til Bornholm og samtidig overholde kravet om kun at sælge halvdelen af sæderne i bussen", forklarer Jesper Skovgaard.

  Gæsterne på shuttlebussen tjekker ind i terminalen i Rønne og går ombord på hurtigfærgen. I Ystad går de fra borde og bliver hentet af en ny bus, som tager dem med til København.

  Shuttlebusserne sættes ind på afgange fra Rønne både lørdag og søndag. De rejsende får direkte besked om, hvordan de kommer ombord.


  Kontakt:

  PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kombardo-expressen-shuttlebusser-skal-redde-kristi-himmelfartsferien?releaseId=13621976

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **