PRM / Silvan runder en million gratis trailerudlån og udskifter flåden

  Pressemeddelelse fra Freetrailer

  Samarbejdet mellem Silvan og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, er netop blevet forlænget, til glæde for købelystne danskere. Efter 11 års samarbejde med hyppig brug og løbende udskiftninger, er det nu blevet tid til, at de mere end 400 trailere ved alle Silvans 42 centre samlet skal skiftes ud. For at holde konceptet velkendt og sikre brugerne en ensartet kontaktløs selvbetjening er det de samme modeller, som skal køre videre.

  - Vores Freetrailers er en helt naturlig del af at tilbyde den bedste service til kunderne. Om folk har købt stort ind af byggematerialer eller havemøbler, eller om de slet ikke har købt noget, men bare skal bruge en trailer er underordnet. Vi vil gerne stå til rådighed for kunderne i alle situationer, og det kommer vi til at kunne levere på i endnu højere grad, med en komplet opdatering af vores trailere, siger Trine Bredow, Team Lead, Commercial Excellence hos Silvan.

  Kontaktløs selvbetjening driver udviklingen

  Ifølge Rådet for Deleøkonomi, som blev nedsat under den forrige regering, angiver hver femte dansker i en undersøgelse, at de benytter sig af deleøkonomiske tjenester. Men det er stadig alt for lidt. Det mener Ann Lehmann Erichsen, der er forbrugerøkonom ved Nordea og medlem af Rådet for Deleøkonomi.

  - Mange danskere ser stadig deleøkonomi som en separat del af hverdagen, og det kommer sig simpelthen af vores magelighed. Deleøkonomi kræver i høj grad en del planlægning og bøvl, og bliver derfor kun et element vi trækker på til særlige lejligheder, eller hvis vi for alvor kan skære i omkostningerne, fortæller Ann Lehmann Erichsen og uddyber:

  - Hvis deleøkonomi skal integreres mere, skal produktet ramme lige ned i den behovsrejse, som danskerne står med, og fjerne flest mulige af de forhindringer, der står i vejen. Freetrailer stiller udstyret gratis til rådighed, gør det muligt at tjekke tilgængelighed online og lader samtidig brugerne hente udstyret uden kontakt med andre mennesker. Konceptet rammer hovedet på sømmet, så det skaber værdi for danskerne.

  Freetrailer har da også skabt travlhed på Silvans udlejningssteder, som melder om tæt belægningsgrad på trailerne.

  En million udlejninger sikrer innovation

  Siden 2010 har gratistrailerne ved Silvan været en massiv succes. Et datatræk fra Freetrailer, som ejer og administrerer de mange trailere, viser, at med en slutspurt under corona i 2020 rundede Silvans trailere en million udlejninger. Det er oven på den kraftanstrengelse, at de mange trailere nu skal udskiftes.

  - Silvans mange udlejninger betyder, at de konstant gentænker behovet og konceptet, og den idéudvikling kan både deres og vores kunder nyde godt af. Om det er trailere, ladcykler eller noget helt tredje, så spiller vi os bedre sammen med Silvan. Det betyder meget for os, at Silvan igen viser os tillid ved at benytte vores service, og vi er spændte på, hvordan vi fortsat skal videreudvikle konceptet sammen, siger Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer.

  De mange trailere som Freetrailer udskifter hos Silvan kommer dog ikke til at gå til spilde, da standen stadig er så god, at broderparten er solgt videre til både private og virksomheder.

  Kontakt:

  Sara Lyngsøe
  Chief Marketing Officer, Freetrailer
  (+45) 61 10 15 57
  sl@freetrailer.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/silvan-runder-en-million-gratis-trailerudlan-og-udskifter-fladen?releaseId=13620758

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **