PRM / Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg

  Pressemeddelelse fra Aabenraa Kommune

  - Jeg er meget glad for, at Hummel har besluttet at bygge deres højteknologisk distributionscenter i Aabenraa Kommune i et i forvejen stærkt erhvervsområde, og jeg ser frem til at følge byggeriet. I Aabenraa Kommune vil vi erhvervslivet, og at Hummel vælger at bygge her er for mig en bekræftelse på, at erhvervslivet også vil Aabenraa Kommune.

  Sådan lyder det fra Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, efter han fredag eftermiddag sammen med Hummels bestyrelsesformand, Christian Stadil, og administrerende direktør, Allan Vad Nielsen, tog det første spadestik til virksomhedens nye automatiserede lager- og distributionscenter på cirka 24.000 kvadratmeter, der skal håndterer forsendelser til mere end 30 lande.

  Erhvervsområdet i og omkring Padborg, hvor det nye, internationale lager bliver bygget, er et internationalt, strategisk vigtige erhvervsområde, hvor der er kort vej de største markeder.

  - I Padborg får Hummel en stærk infrastruktur, som samtidig er porten til Europa med direkte adgang til det europæiske motorvejsnet. I Aabenraa Kommune er digitalisering i højsædet, og jeg er sikker på, at Hummel også her passer godt ind med deres teknologi for fremtidens distributionscentre, siger borgmester Thomas Andresen, som samtidig glæder sig over, at når lageret står færdigt og er klar til at blive taget i brug vil skabe nye, lokale arbejdspladser.

  Kontakt:

  Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

  Direktør Plan, Teknik & Miljø, Ditte Lundgaard Jakobsen, tlf.: 22 15 41 04; e-mail: dlja@aabenraa.dk

  Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-internationalt-distributionscenter-i-aabenraa-kommune-hummel-tager-forste-spadestik-i-padborg?releaseId=13619597

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **