PRM / Klimadialogforums kommentarer til Klimarådets statusrapport

  Pressemeddelelse fra Klimarådet

  Klimarådets klimadialogforum blev etableret efter vedtagelsen af klimaloven fra juni 2020 med det formål at bistå Klimarådets arbejde og drøfte rådets anbefalinger og består af 41 medlemmer fra en række forskellige organisationer, der spænder over NGO'er, tænketanke, offentlige organisationer, lønmodtagerorganisationer og erhvervsorganisationer.

  Næsten alle 41 medlemmer af klimadialogforum loggede på samme digitale møde den 26. februar for at diskutere Klimarådets statusrapport forud for offentliggørelsen. Efterfølgende har medlemmerne haft mulighed for at afgive deres skriftlige kommentarer, som Klimarådet nu har samlet og gjort tilgængelig på hjemmesiden.

  Klimadialogforums medlemmer er kommet med mange forskelligartede input og faglige iagttagelser i de skriftlige kommentarer til Klimarådets Statusrapport 2021 fra februar.

  Læs referatet fra mødet i Klimarådets klimadialogforum d. 26. februar 2021 samt klimadialogforums samlede kommentarer til Klimarådet statusrapport på Klimarådets hjemmeside.

  Kontakt:

  Kommunikationsmedarbejder Rikke Reetz tlf.: +45 61 19 37 73 email: rikke.reetz@klimaraadet.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/klimadialogforums-kommentarer-til-klimaradets-statusrapport?releaseId=13618828

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **