PRM / Ny direktør i Gastech-Energi A/S

  Pressemeddelelse fra Gastech-Energi A/S

  Casper Ejland har været i virksomheden i 6 år, de seneste som senior salgschef. Casper Ejland (38 år) har været en af de hovedansvarlige for Gastech-Energis positive udvikling de seneste år bl.a. gennem en fornyelse af tilgangen til salg. Han har et stærkt team omkring sig, og vi er sikre på, at Casper vil fortsætte i Gastech-Energis ånd, mens han samtidig vil bidrage med en moderne tilgang til selskabets udvikling.

  Gastech-Energi har under Per Langkildes ledelse været igennem en forrygende udvikling, fra en lille serviceforretning til et moderne, grønt varmehus med 70.000 servicekunder og en helt ny portefølje af miljøvenlige varmepumper og højeffektive naturgasfyr. Gastech-Energi A/S er i dag Danmarks største privatejede virksomhed for varmeservice og en betydelig leverandør af varmekilder til private, erhverv og industri.

  Siden 2015 har Gastech-Energi været en del af Ariston Thermo Gruppen, en kapitalstærk ejer, der kan være med til at bevare Gastech-Energis stærke position i fremtiden.

  For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  Casper Ejland

  Senior salgschef

  Gastech Energi A/S

  Tlf. 8742 5998

  E-mail: cae@gastech.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-direktor-i-gastech-energi-as?releaseId=13616060

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **