PRM / Gefion Group er godt på vej med salgsklare projekter

  Pressemeddelelse fra Gefion Group A/S

  Ligesom Gefion Groups store projekt på Amager Strandvej er ved at nå sin afslutning, følger yderligere fire projekter fra ejendomsudvikleren i løbet af 2021. På Amager Strandvej er op mod 300 boliger nu beboet og med forårets komme vil altaner, haver, tagterrasser og et stort gårdrum få nyt liv. Et godt beliggende område, som ellers lå øde hen. Dette er et typisk eksempel på Gefion Groups projektudvikling.

  I 2021 forventer Gefion Group yderligere at færdigopføre og sælge deres næste projekter som er beliggende i Store Kongensgade 100, Amager Strandvej 56 (2. etape), Engvej 155 og Telegrafvej 5A, som er et fuldt udlejet kollegie i Ballerup.

  "Vi er stolte af, at Europa Capital har valgt hele 4 boligejendomme i vores projekt på Amager Strandvej, og generelt oplever vi stor interesse fra både danske og udenlandske investorer for vores projekter" siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

  Han tilføjer yderligere:

  "Vi er langt i byggeprocessen med flere ejendomsprojekter, som vi forventer bliver færdigbygget og solgt i 2021. Et af projekterne er blandt andet Store Kongensgade 100, hvor vi opfører 72 cityboliger, hvor størsteparten allerede er udlejet. I sidste uge færdiggjorde vi lokalerne i stueplan, så SPAR kunne åbne dørene til et meget flot og stort supermarked. Ligeledes er salget af projektets 13 ejerlejligheder gået over al forventning, og vi har pt. kun 3 ejerlejligheder tilbage på salgslisten".

  På Amager Strandvej 56 (2. etape) er de sidste boliger ved at blive gjort klar til indflytning, ligesom projektet på Engvej indeholdende både almene og almindelige studieboliger, et supermarked og en børnehave er ved at blive opført, følger byggeriet tidsplanen og forventes færdigt i etaper startende allerede her til sommer i år, hvor Gefion Group bl.a. leverer ca. 200 studieboliger til en boligfond under Københavns Universitet samt 75 almene studieboliger til Boligforeningen AAB. Sidst men ikke mindst er Gefion Groups seneste kollegie, Gefion Telegrafkollegiet, færdigbygget og 100% udlejet.

  "Med undtagelse af de sædvanlige forsinkelser og byggemæssige udfordringer og overraskelser, som følger med, når man har med byggeprojekter i denne skala at gøre, følger vores projekter i det store og hele planen. Baseret på vores nuværende pipeline af projekter forventer vi fortsat en samlet bruttoavance i størrelsesordenen ca. 400 mio. kr. i 2020-2022", udtaler Thomas W. Færch.

  Kontakt:

  CEO - Gefion Group Thomas Færch tlf.: 20 20 19 41 email: twf@gefiongroup.com

  Thomas Færch
  CEO
  twf@gefiongroup.com
  20201941

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gefion-group-er-godt-pa-vej-med-salgsklare-projekter?releaseId=13615711

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **