PRM / Gladsaxe vil fortsat teste pædagoger på arbejdspladsen

  Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

  Trods regeringens udmelding arbejder Gladsaxe Kommune fortsat for at kunne teste medarbejderne i dagtilbuddene på deres arbejdsplads.

  -Vi ønsker ikke, at smitten frit kan sprede sig fra vore børn og medarbejdere i børnehuse, og vi tror ikke på, at det er realistisk at tro, at medarbejderne får testet sig to gange ugentligt, hvis de skal opsøge testcentrene i deres fritid. Derfor arbejder vi videre hen imod at kunne teste vores pædagogiske medarbejdere på arbejdspladsen, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

  I dag PCR-tester Gladsaxe allerede medarbejderne i dagtilbuddene en gang i ulige uger med det mobile testcenter, som Region Hovedstaden har stillet til rådighed. I lige uger er det borgerne, der får gavn af testcenteret. Og fra 22. marts fordobles testkapaciteten, så der kan testes i dagtilbudene i Gladsaxe hver uge.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gladsaxe-vil-fortsat-teste-paedagoger-pa-arbejdspladsen?releaseId=13615005

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **