PRM / Stadig muligt at blive testet for corona i Furesø

  Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

  "Det er vigtigt, at det er nemt for Furesø-borgerne at blive testet, så vi får brudt smittekæderne hurtigt. Vi får nu et PCR-testcenter i Værløse hver uge, og vi har en tæt og god dialog med regionen om igen at åbne for hurtigtest i Farum Arena", siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (A).

  Alle borgere over 2 år kan tage en PCR-test i Værløsehallerne fra den 16. februar. Man skal ikke bestille tid, men bare møde op. Erfaringen fra de seneste uger er, at der ikke er kø. Alle får svar senest efter 48 timer. Mange får dog svar inden for 24 timer.

  Dialog med Regionen om Farum Arena

  Udover at have PCR-test i Furesø, arbejder Furesø tæt og godt med Region Hovedstaden om at genetablere et hurtigtestcenter i Farum Arena måske allerede i uge 6. Ved hurtigtest får man svar inden for 15 minutter. Testcentret skal bruges til kommunens medarbejdere og borgere. Furesø Kommune vil kommunikerer åbningstiderne ud, så snart en aftale falder på plads.

  Fakta: PCR-testcenter i Værløse fra uge 7

  Åbningstiderne skifter, så flest mulige kan testes og passe deres arbejde samtidig.

  • Ulige uger: Tirsdag-søndag kl. 8-13.45. (mandag virksomhedsbesøg)
  • Lige uger: Mandag-fredag kl. 15.30-21. Lørdag-søndag kl. 8-13.45.

  Kontakt:

  Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

  Ole Bondo Christensen (A) email: borgmester@furesoe.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/stadig-muligt-at-blive-testet-for-corona-i-fureso?releaseId=13611353

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **