PRM / Foråret 2021 byder på spændende bogudgivelser

  Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

  "2021 er skudt i gang, og det er med stolthed og begejstring, at vi nu kan præsentere Turbines forårsnyheder. Et katalog, der dækker bredt over skønlitterære debuterende forfattere til stærke udenlandske stemmer. Der er fagbøger til de historisk interesserede, til mad-entusiaster, til alle håndarbejdsinteresserede og meget mere. Og så er der spændende nyt til børn og unge. Kort sagt et katalog fyldt med bøger til alle," fortæller forlagschef Marie Brocks Larsen.

  Turbine er et forlag med en bred profil, hvilket afspejles i kataloget, som offentliggøres i dag. Blandt udgivelserne findes blandt andet Niels Erlings debutroman "Til min far". En smuk og sårbar kærlighedserklæring til en far i terminalfasen. Den norske bestseller "Hvad hun klager over, når hun klager over husarbejdet" af Heidi Linde udkommer i Karen Fastrups oversættelse - for blot at nævne nogle få af de skønlitterære titler.

  Historiker Kåre Johannessen udkommer med "Lyst og lidenskab i Middelalderen", og Susse Fischer skriver om danske designklassikere i bogen "Bordet er dækket med dansk design".

  Derudover der nye håndarbejdstitler fra Thea Rytter og Vivian Høxbro på vej.

  Surdej, blåmuslinger og en forskningsbaseret bog om at spise plantebaseret er også blandt udgivelserne.
  Læs om alle udgivelserne i kataloget i linket herunder.

  Kontakt:

  PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/foraret-2021-byder-pa-spaendende-bogudgivelser?releaseId=13609353

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **