PRM / Arbejdsmiljø og miljø har topprioritet hos OKNygaard

  Pressemeddelelse fra OKNygaard A/S

  "Miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed på OKNygaards arbejdspladser har højeste prioritet. Vi arbejder målrettet på at minimere risikoen for skader på vores medarbejderes og samarbejdspartneres helbred samt skader på miljøet. Derfor har vi valgt at blive certificeret efter ISO 14001:2015 og DS/ISO 45001:2018 suppleret af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1510," udtaler adm. direktør i OKNygaard, Ole Kjærgaard.

  Ekstra indsats for at inddrage medarbejderne

  OKNygaard er gået nye veje i branchen for at sikre den bedste trivsel hos medarbejderne. Derfor har de ansat antropolog Jakob Vest Arler til at skabe sammenhæng mellem ledelsens tiltag og medarbejdernes hverdag.

  " Vi skal lytte til medarbejdere fra alle dele af virksomheden - det er deres hverdag og de ved ofte hvad vi skal fokusere på for at styrke det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Det kan være helt konkret om tilgængeligt værktøj, om det sociale mellem kollegaer og ledere, eller om kommunikation og information på tværs, både i den enkelte afdeling og hele virksomheden, " fortæller Jakob Vest Arler, der er en fast del af OKNygaards HR-team.

  "For OKNygaard er det helt afgørende at medarbejderne kan møde ind hver dag til et godt arbejdsmiljø. Det drejer sig både om sikkerhed, arbejdskultur, trivsel, ledelse, samarbejde og medbestemmelse over egne arbejdsopgaver. Alt sammen delelementer, der giver et godt arbejdsmiljø," fortæller adm. direktør i OKNygaard, Ole Kjærgaard.

  Miljø

  For OKNygaard går klima og miljø hånd i hånd med arbejdsmiljøet. De opgaver, der skal løses, skal løses på en måde, der både styrker arbejdsmiljøet og miljøet. Derfor har ONygaard gennem flere år opdateret indsatset ved bl.a. at skifte alle håndholdte maskiner fra benzin til el. Det gavner i det lange løb både medarbejdere, kunder og klima. Samtidig med, at de nye maskiner bidrager til at kunne levere et endnu produkt til kunderne.

  "Vi glæder os over de nye muligheder der er kommet på markedet inden for elmaskiner. Det gør det muligt for os at være bæredygtige og tage hensyn til klima og miljø, uden at skulle gå på kompromis med det produkt vi levere til kunderne eller at det betyder for mange benspænd for vores medarbejdere. Nu er det tværtimod sådan, at de bæredygtige løsninger bliver så mange og så gode, at vi kan skifte og samtidige få bedre løsninger og i sidste ende levere et bedre produkt," udtaler adm. direktør i OKNygaard, Ole Kjærgaard.

  Kontakt:

  Administrerende direktør Ole Kjærgaard tlf.: +45 2787 7400 email: okj@oknygaard.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/arbejdsmiljo-og-miljo-har-topprioritet-hos-oknygaard?releaseId=13609057

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **