PRM / Heldig weekend hos Danske Spil

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Fredag aften var Eurojackpot puljen på vanvittige 570 millioner, og en heldig spiller fra Tyskland ramte de syv gyldne tal og rev den store præmie hjem. Men med en stor førstepræmiepulje følger også en stor andenpræmiepulje, der i denne omgang bød på over 50 millioner kroner. Den blev vundet af hele syv europæiske spillere, og én af dem kommer fra Danmark. Den heldige vinder, en PLUS-abonnent fra Esbjerg, kan derfor se frem til at få intet mindre end 7.251.861 kr. ind på kontoen.

  Men danskernes held sluttede ikke der, og selvom førstepræmiepuljen i Lotto lørdag aften ikke blev vundet og går videre til næste uge, blev der stadig trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

  I denne uge blev begge vinderrækker købt hos forhandlere i hver sin ende af landet. Den ene vinder af Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige, har købt sin vinderkupon hos Kvickly Nørresundby i Nordjylland, mens den anden vinder købte sin hos Købmanden på Høje Gladsaxe Lilletorv i Søborg.

  Danske Spil ønsker alle vinderne stort tillykke.

  Eurojackpot Vindertal:

  10, 19, 32, 36, 46

  Stjernetal:

  4, 6

  Lotto Vindertal:

  11, 17, 18, 19, 23, 27, 31

  Tillægstal:

  10

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/heldig-weekend-hos-danske-spil?releaseId=13608833

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **