PRM / Erfaren fynbo skal stå i spidsen for Andelskassen i Svendborg

  Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

  I sin nye stilling som centerdirektør får Mogens Hønnerup Nielsen det overordnede ansvar for udviklingen af Andelskassens filial i Svendborg. Mogens er ægte fynbo og født og opvokset i Odense, hvor han også har arbejdet det meste af sit arbejdsliv inden for banksektoren, og han ser frem til de nye udfordringer i Svendborg.

  "I Andelskassen får jeg en større ledelsesmæssig opgave og flere medarbejdere, og så er det inden for et vækstområde, jeg finder spændende. Jeg glæder mig til at bidrage til et positivt arbejdsmiljø samt lære Svendborg-området bedre at kende, og jeg har en klar forventning om at få skabt et netværk og nogle netværksgrupper, så jeg derigennem kan bidrage med noget spændende, " siger Mogens Hønnerup Nielsen.

  Stor interesse for erhverv og netværk

  Det er særligt inden for erhvervssektoren og netværksdannelse, at Mogens har sine store interesser, og det skinner også igennem i hans mere end 30-årige karriere.

  "I bankverdenen kommer man i kontakt med mange forskellige mennesker, og det finder jeg meget interessant. Jeg brænder særligt for erhvervsområdet, da jeg finder det spændende at følge en virksomheds udvikling og være sparringspartner med dem i både det daglige, men også med strategier fremadrettet, " fortæller Mogens.

  Mogens startede som elev i Egnsbank Fyn og har gennem tiden arbejdet med ledelse, privat- og erhvervsrådgivning i Alm. Brand Bank, Amagerbanken og BankNordik, alle steder som filialdirektør, og også oplevet finanskrisen på nært hold. Senest har Mogens arbejdet med et stort infrastrukturprojekt i København og nåede at være fem måneder som filialdirektør i Rise Sparekasse i Flemløse, før stillingen som centerdirektør i Andelskassen i Svendborg bød sig til.

  Netværksmenneske med øje for det lokale

  Det er ikke blot i løbet af arbejdsdagen, at Mogens arbejder med netværksdannelse. I fritiden er han bestyrelsesmedlem i to bestyrelser inden for solenergi og bestyrelsesformand i Søgaard Group, der ligger i Ejby.

  "Jeg er netværksmenneske helt ind til benet og deltager også i netværksgrupper lokalt. Så det er helt grundlæggende, at jeg interesserer mig for netværksskabelse, hvordan jeg kan bidrage til at skabe udvikling for Andelskassen i det sydfynske, primært Svendborg, og hvordan vi kan medvirke til, at byen og området løfter sig og på den lange bane får sat et positivt aftryk i lokalmiljøet, " siger Mogens.

  I fritiden dyrker Mogens også tennis og fitness og holder af at køre en tur på motorcyklen på de sydfynske landeveje. Privat bor han i Odense med sin hustru, der arbejder som salgssupporter på Fynske Medier. De har sammen en voksen datter.

  Kontakt:

  For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 25 39 86 20 eller E: mbm@andelskassen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/erfaren-fynbo-skal-sta-i-spidsen-for-andelskassen-i-svendborg?releaseId=13604016

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **