PRM / Flere indser behovet for en ergonomisk kontorstol til hjemmekontoret

  Pressemeddelelse fra KH-Online

  Aldrig har så mange danskere arbejdet hjemmefra, som de har gjort i de seneste par uger under coronakrisen. Normalt har vi bare en hjemmearbejdsdag eller to om ugen, men nu har det været flere uger, hvor vi har skullet sidde derhjemme og arbejde.

  Det har naturligt fået flere til at sætte spørgsmålstegn ved det inventar, de har i deres hjemmekontor. For er det egentlig godt nok i forhold til, at de sidder i det hele dagen? Det er der flere og flere, der finder, at det ikke er. De har derfor investeret i en mere ergonomisk korrekt kontorstol til hjemmekontoret.

  En ergonomisk kontorstol er afgørende for din ryg

  Når du har siddet på en kontorstol, der ikke helt passede til din krop i et par uger, vil du helt sikkert være begyndt at kunne mærke det i lænden og skuldrene. Der er nemlig en grund til, at mange kontorer investerer i gode ergonomiske kontorstole til deres medarbejdere; de skåner nemlig ryggen.

  Hvis du sidder i en dårlig stilling for længe ad gangen, kan det føre til permanente skader. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe en god ergonomisk kontorstol også til hjemmekontoret. Selvom den koster lidt mere end en almindelig kontorstol, vil der være mange penge for dig at spare, når du ikke skal bruge penge på fysioterapeut og kiropraktor senere.

  Det er ikke kun under en coronakrise, hvor du har arbejdet hjemme, at det er vigtigt for dig at have en god kontorstol. Når du fremover har en hjemmearbejdsdag, vil du helt sikkert opleve, at du har det langt bedre med din krop, når du har siddet i en ordentligt kontorstol hele dagen.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-indser-behovet-for-en-ergonomisk-kontorstol-til-hjemmekontoret?releaseId=13602501

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **