PRM / OKNygaard gør klar til fremtiden – nyt hovedkontor med direkte adgang til kunderne

  Pressemeddelelse fra OKNygaard A/S

  "Det er vigtigt for os, at vi hurtigt og nemt kan komme til vores kunder i hele Jylland og at de kan komme til os. Placeringen på Rosbjergvej i Årslev vest for Aarhus, med direkte adgang til E45 og Herningmotorvejen, er derfor helt ideel. Der er direkte adgang til det østjyske marked med Aarhus i centrum og til det midtjyske marked med Herning, Ikast og Silkeborg som de største byer", udtaler adm. direktør i OKNygaard Ole Kjærgaard.

  Danmarks førende anlægsgartner OKNygaard er i fuld gang med at flytte ind i sit nye hovedkontor. Virksomheden valgte for et år siden at bygge nyt for at skabe de rigtige rammer for at kunne fremtidssikre en forsat lønsom vækst i OKNygaard.

  "Nærhed til kunderne er vigtigt for os. Derfor fastholder vi naturligvis vores lokale placeringer rundt omkring i landet. For eksempel flytter vi kun vores stabsfunktioner fra Vejle til Rosbjergvej. De medarbejdere, som står for anlæg, pleje og vedligehold af kundernes arealer, bliver i Vejle", fastslår økonomidirektør i OKNygaard Holger Hansen, som er blandt de medarbejdere, der flytter til Rosbjergvej.

  Flytningen er i gang og alle forventes at være på plads i løbet af denne måned, men den officielle indvielse kan først komme på tale, når sundhedsmyndighederne igen afgør at det er sikkert at samles.

  Adressen erstatter Hasselager og Grejs og alt forventes at være på plads i løbet af september.

  Foto:
  De første medarbejdere har taget plads i OKNygaards nye kontor på Rosbjergvej i Årslev vest for Aarhus.

  Foto 2:
  2.000 m2 hal venter på, at maskinparken rykker ind. Ikke mindst forberedelserne til den kommende vinter vil skabe travlhed og aktivitet i den ene af store haller. Mens græsmaskiner, gravemaskiner og andet tungt materiel triller ind i den anden i de kommende måneder.

  Fakta:
  Domicil omfatter 1.200 kvm kontorplads
  Hal med lagerplads udgør 2.000 kvm.
  Antal arbejdspladser: 45

  OKNygaard omsatte i 2019 for 596 mio. kr.
  OKNygaard beskæftiger i alt 485 medarbejdere og i højsæsonen op til 600 medarbejdere

  OKNygaards øvrige afdelinger ligger i Aalborg, Randers, Horsens, Vejle, Kolding, Rødekro, Odense, Borup, Farum og København.

  Kontakt:

  Ordførerende direktør Ole Kjærgaard tlf.: +45 2787 7400 email: okj@oknygaard.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/oknygaard-gor-klar-til-fremtiden---nyt-hovedkontor-med-direkte-adgang-til-kunderne?releaseId=13599069

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **