PRM / Ny formand vil ‘professionalisere’ Mission Øst

  Pressemeddelelse fra Mission Øst

  Alt liv vokser. Vækst er lig med udvikling. Og udvikling indebærer altid forandring. Det ved Torben Andersen, der i sommer blev valgt ind i Mission Østs bestyrelse og i dag sidder som formand for hjælpeorganisationen.

  Som forretningsudvikler ved han også, hvad der skal til, for at forandringen bliver positiv og til gavn for organisationens over 300 medarbejdere og de over 250.000 nødlidende i otte lande, som har brug for hjælp.

  Organisationen skal gå fra at være personbåret til organisationsbåret. Hidtil har Kim Hartzner tegnet organisationen som generalsekretær. Nu skal selve hjælpearbejdet og det dygtige personale i ind- og udland mere i front.

  - Det er en klassisk ejerlederproblematik, hvor du har en ejerleder som Kim Hartzner, som i virkeligheden brænder for at hjælpe en masse mennesker. Ejerlederen skal ind i en ny rolle, som både vil give ham ny energi og gavne hele organisationen, fortæller Torben Andersen.

  Torben Andersen er uddannet civilingeniør og har arbejdet i TDC-koncernen i 25 år. For 10 år siden startede han sit eget firma, Cilwic Management, som hjalp med forretningsudvikling for mindre virksomheder. For fem år siden startede han en franchise i virksomheden RealRåd, der hjælper private med at optimere deres realkreditlån. Og i sommer blev Torben Andersen så valgt ind i bestyrelsen for Mission Øst, hvor han nu er formand.

  - Hvis jeg kan professionalisere organisationen og hjælpe Kim til at blive endnu skarpere til at udnytte mulighederne i både Danmark og Tyskland, så tror jeg vi har en fantastisk spændende fremtid foran os, slutter han.

  Mission Øst startede i familien Hartzners garage for 29 år siden og er i dag vokset til en international hjælpeorganisation med 300 medarbejdere i otte lande. Organisationens særlige ekspertise i vand, sanitet og hygiejne. Siden Coronaudbruddet har Mission Øst hjulpet 170.000 mennesker med hygiejneudstyr og fødevarehjælp. Arbejdet ledes fra kontorer København, Bruxelles og Berlin.

  Torben Andersen bor i Nivå sammen med sin kone Ruth. I sin fritid dyrker han golf og musik. En given søndag kan man finde kan ved tangenterne i enten Rungsted Kirke eller Karlslunde Strandkirke.

  Kontakt:

  Pressetelefon: 28 707 703

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-formand-vil-professionalisere-mission-ost?releaseId=13597395

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **