PRM / Hovedsponsor forlænger aftalen med Super GT

  Pressemeddelelse fra OK

  Coronakrisen har ændret mange retningslinjer og procedurer, men én ting er, som det plejer: OK vil fortsat være navnesponsor for Super GT Danmark. Serien skifter dog navn til denne sæson, hvor det officielle navn på klassen er OK Oktan 100 Super GT Danmark.

  "Det betyder selvfølgelig meget for os, at OK og vores sponsorer stadig er med. Det er jo ikke billigt at beskæftige sig med motorsport, og man er afhængig af sponsorer, så jeg tror, at 20/21 kan blive et svært år for motorsporten," forklarer Tom Pedersen, der er promotor for klassen og ejer af Padborg Park.

  Loyal sponsor
  Parternes samarbejde begyndte med OK Mobil 1 Legend Car Cup i 2012. Samarbejdet blev udvidet i 2015, da Tom Pedersen fik supertourisme-bilen til Danmark, der i dag er blevet til Super GT. Det danske energiselskab har hele tiden ønsket at fortsætte engagementet som sponsor i denne sæson.

  "Navnesponsoratet OK Oktan 100 betyder rigtig meget for os, fordi det giver os mulighed for at promovere vores produkt. Her er der et miljø med mange dygtige mennesker, der i den grad har fokus på ydelse og performance, og det passer perfekt med vores højoktanprodukt, siger OK's markedschef, Torben Didia Rasmussen.

  Stærkt felt på Facebook
  COVID-19 har dog andre konsekvenser for sæsonens serie. De planlagte otte afdelinger er skåret ned til fem. Og årets første løb, som bliver kørt på Padborg Park søndag d. 5. juli, er lukket for tilskuere.

  "Der er skarpe retningslinjer for overhovedet at få lov til at køre et lukket løb, så det bliver lidt specielt. Men vi har et stærkt felt, så der bliver kamp til stregen," fortæller Tom Pedersen.

  De mange fans kan i stedet glæde sig over, at alle afdelinger i sæsonen kan ses på Facebook og Youtube, hvor de kan se stærke navne som Mikkel Mac, Ronnie Bremer, Ole Petersen og Christian Sørensen kæmpe om dyrebare point i kampen om mesterskabet.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hovedsponsor-forlaenger-aftalen-med-super-gt?releaseId=13596503

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **