PRM / Se årets talentprisuddeling online fra din sofa

  Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

  "Det har været vigtigt for os at gennemføre talentprisforløbet i dette forår og trodse nedlukning og aflysninger", udtaler Tine Hessner (B), der er formand for dommerkomiteen og Furesøs Udvalg for kultur, fritid og idræt.
  "Vi skubber dog selve uddelingen ind i genåbningens fase tre, hvor vi forhåbentlig må have flere med og derfor kan invitere kandidaternes familier til den fysiske fejring," siger hun.

  Talentprisens virtuelle liv
  "Alle andre kan samles hjemme og se de unge blive hyldet online via furesoe.dk/talentpris eller facebook. Det betyder en hel masse for venner, familier, trænere, undervisere og indstillere, der har anbefalet kandidaterne - at man kan følge med og opleve spændingen sammen - hver for sig", fastslår Muhammed Bektas (A), næstformand i Furesøs Udvalg for kultur, fritid og idræt.
  "Talentprisen har allerede et virtuelt liv. Over 200 borgere har anbefalet de seks kandidater via furesoe.dk/talentpris - og jeg håber de har lyst til at følge med i livestreamingen", tilføjer han.

  Vær klar ved skærmen 11. juni kl. 17
  Uddelingen af Furesø Kommunes talentpris 2020 afholdes torsdag den 11. juni kl. 17 på Furesø Rådhus. Den fysiske begivenhed er kun for inviterede, men alle er velkomne til at se med på furesoe.dk/talentpris eller facebook

  Hvis du vil lære de seks kandidater bedre at kende, kan du læse om dem på www.furesoe.dk/nominerede.

  FAKTABOKS
  Om talentprisen for unge
  Talentprisen er på 5.000 kr. og derudover uddeles priser på 1000 kr. til de øvrige nominerede. Talentprisen gives til unge til og med 19 år, der har markeret sig stærkt på kultur- og idrætsområdet i eller uden for kommunen og vist særlige evner og talenter inden for deres felt.
  Læs mere på www.furesoe.dk/talentpris

  Kontakt:

  Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

  Tine Hessner (B), formand for Udvalget for kultur, fritid og idræt; tih1@furesoe.dk, tlf.: 4119 6041
  Muhammed Bektas (A), næstformand i Udvalget for kultur, fritid og idræt, mbe1@furesoe.dk, tlf.: 4267 5512
  Cecil Bojsen Haarderk kulturkonsulent i Furesø Kommune, tlf: 7216 5030, ceha@furesoe.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/se-arets-talentprisuddeling-online-fra-din-sofa?releaseId=13594709

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **