PRM / Nu begynder den nye nordiske League of Legends Esportsturnering

  Pressemeddelelse fra Telia Danmark

  Mandag 8. juni kan man første gang logge sig på Telia Esports Series Denmark og opleve de intense kampe live, når otte hold indleder den danske turnering. Det hele kulminerer i den nationale finale 27. juli 2020.

  De bedste to hold fra den nationale serie går videre til Telia Esports Series Masters-turneringen i august, hvorfra de bedste hold kan kvalificere sig til det nye Northern League of Legends Championship. Herfra er der yderligere mulighed for at spille sig videre til den europæiske liga.

  Fire inviterede hold

  Af de otte danske hold i Telia Esports Series League har de fire hold kvalificeret sig via en helt åben turnering, der har været afviklet henover de seneste par måneder. Derudover træder fire inviterede LoL-hold ind i turneringen nu. Det drejer sig om Atlando Esports, Hillerød eSport, Vipers Inc. og Masonic

  League of Legends er på blot ti år blevet verdens mest populære computerspil. Spillet er udviklet og ejet af Riot Games, der i dag arrangerer online og fysiske turneringer i stadionformat over hele verden. Især i USA og Asien er League of Legends ekstremt populært, og transmissionen af det seneste verdensmesterskab tiltrak flere end 100 mio. unikke seere.

  "League of Legends er en udbredt og populær Esportsgren - og potentialet i Norden er stadig stort, både som tilskuersport og i forhold til at udvikle nye talenter. Sammen med Riot Games har vi derfor sat os for at gøre de nordiske lande til en ny, stærk del af den globale LoL-kultur ved at give spillere og seere oplevelser og indhold af international kvalitet. Der er tale om en stor nordisk satsning", forklarer Sine Smith-Jensen, Director of Commercial Management i Telia.

  Se med på Telia Esports Series Denmark
  Selve afviklingen af den danske LoL-turneringen er lagt i hænderne på de erfarne arrangører fra Esportplatformen Leagues.gg.

  "Leagues.gg har arrangeret adskillige årlige League of Legends-turneringer, herunder den populære League Championship Denmark-turnering, som har hjulpet danske talenter med at udvikle sig til højere niveauer. Udover at være turneringsarrangør fungerer Leagues.gg også som en samlet platform for danske fans af League of Legends", slutter Sine Smith-Jensen.

  Den første transmission finder sted den mandag 8. juni 2020 kl. 18.00 og kan streames via Telia Esports Series Denmark eller på Twitch.

  Se mere om Telia Esports Series.

  Kontakt:

  Pressechef Mads Houe tlf.: 28 27 01 71 email: mads.houe@teliacompany.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-begynder-den-nye-nordiske-league-of-legends-esportsturnering?releaseId=13594483

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **