PRM / Se billederne: De pensionerede cirkuselefanter er nu på græs

  Pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse

  De fire elefanter er faldet godt til i Knuthenborg Safaripark, hvor de flyttede ned forrige fredag. I dag blev de endelig lukket ud i deres luksus-anlæg på størrelse med 21 fodboldbaner. Elefantsletten på Lolland er det mest avancerede elefantanlæg i Europa.

  - Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er nu, hvor jeg efter mange års kamp kan se Ramboline, Jenny, Lara og Djungla dér, hvor de hører hjemme i de bedste omgivelser hos Knuthenborg Safaripark. Det var noget helt særligt at opleve, hvordan de fire elefanter reagerede, da de endelig blev lukket på græs. Nu skal de bare være elefanter til deres dages ende, siger Britta Riis, direktør for Dyrenes Beskyttelse.

  På Elefantsletten kan danskerne opleve elefanterne plaske i vand, sandbade, vandbade og vandre omkring på de store vidder. Gæster kan køre eller gå rundt om hele anlægget med frit udsyn.

  - Vi er så glade for, at vi endelig har åbnet dørene for danskerne. Vi har glæder os helt vildt til at byde Danmark indenfor for at opleve resultatet af to års arbejde. I dag er derfor en helt særlig dag. Gæsterne har også været meget glade, fortæller Christoffer Knuth, direktør i Knuthenborg Safaripark.

  For fremtiden kan elefanterne opleves på en helt ny måde i Knuthenborg Safaripark. Det er slut med at optræde i manegen, og de fire dyr skal nu leve resten af deres dage med adgang til åben himmel på den lollandske savanne.

  VIDEOMATERIALER

  Udvalgt/uredigeret videomateriale uden sync til fri afbenyttelse for udelukkende for redaktionelle medier. Fotograf: Dyrenes Beskyttelse / Knuthenborg Safaripark

  LINK TIL DOWNLOAD

  Kontakt:

  Direktør Britta Riis email: br@dyrenesbeskyttelse.dk

  Knuthenborg Safaripark tlf.: 61134076 email: ch@knuthenborg.dk

  Medievagten i Dyrenes Beskyttelse tlf.: 40841512 email: presse@dyrenesbeskyttelse.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/se-billederne-de-pensionerede-cirkuselefanter-er-nu-pa-graes?releaseId=13594265

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **