PRM / ‘Nakskov 2030’ ansætter programdirektør

  Pressemeddelelse fra Lolland Kommune

  Tim Jeppesen er 53 år og starter 1. august. Han har læst økonomi på Odense Universitet, hvortil siden er kommet bl.a. en ph.d., en lederuddannelse og en uddannelse i strategisk byledelse.

  Tim har en bred og solid erfaring med fra både den kommunale verden, det private erhvervsliv, staten og forskningsverdenen. Her har han blandt mange opgaver bl.a. arbejdet med topledelse, strategi, etablering af partnerskaber og byudvikling.

  "Ansættelsesudvalget er rigtig glad for, at få Tim Jeppesen i spidsen for Nakskov 2030-initativet. Tim kommer med solid uddannelsesmæssig og praktisk erfaring inden for såvel ledelse, samarbejde og by- og områdefornyelse. Tim har kvalifikationerne, og så har han bevist, at han også kan levere ude i virkeligheden, når enderne skal mødes, og borgere, investorer og samarbejdspartnere skal løfte sammen. Det er netop de kompetencer, som også er så afgørende i de kommende års arbejde i Nakskov. I Lolland Kommune glæder vi os til samarbejdet", siger Bjarne Hansen, direktør i Lolland Kommune.

  Tim Jeppesen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune og siger selv om den nye ansættelse:

  "Nakskov 2030 er et vildt spændende initiativ, der skal styrke Nakskov, så byen også i fremtiden er en levende og attraktiv by. Nakskov har nogle meget store potentialer i bymidten, industrikulturen og fjorden, som jeg glæder mig enormt til at være med til at udvikle sammen med byens borgere og bringe i spil i projektet."

  Privat bor Tim i Svendborg og har to børn.

  Om Nakskov 2030

  Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden har tilsammen afsat 150 millioner kroner til initiativet Nakskov 2030. Et ambitiøst udviklingsprojekt der vil sende den gamle købstad og levende industriby godt ind i fremtiden.

  Visionen er en langsigtet positiv udvikling af Nakskov med turisme som løftestang. Nakskov skal være en levende og attraktiv by for både borgere, besøgende og erhvervsdrivende og en stærk hovedby, der skaber vækst og udvikling til gavn for hele Lolland.

  Nakskov har unikke fordele og aktiver, der kan bruges som løftestang for ny udvikling. For eksempel en enestående fjordnatur, en historisk bymidte og en rå og levende erhvervshavn.

  Udviklingen vil være centreret omkring Hestehovedet og fjorden, havnen og bymidten. 12 konkrete projekter skal tilsammen skabe mere bedre byrum, mere overnatningskapacitet og nye oplevelser.

  Læs mere om Nakskov 2030 her og følg projektet på dets Facebook-side.

  Kontakt:

  Direktør, Lolland Kommune Bjarne Hansen tlf.: 20 16 09 02

  Programdirektør for Nakskov 2030 pr. 1. august Tim Jeppesen tlf.: 40 89 41 24

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nakskov-2030-ansaetter-programdirektor?releaseId=13593970

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **