PRM / Afgørelsens time i X Factor: Emil er outsider

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  En ting er stensikker inden aftenens finale i X Factor: Thomas Blachman skriver dansk X Factor-historie og vinder det populære program for tredje år i træk. Alle hans tre unge solister står nemlig i dette års finale, og det er aldrig sket før.

  Til gengæld er det uvist, hvem af de tre finalister der i aften kan kalde sig vinder af X Factor 2020, og præstationerne på finalens førstedag har ændret på, hvem der er den største udfordrer til Alma Agger.

  Den 21-årige sangerinde fra københavnerbydelen Christianshavn er med odds 1,55 Danske Spils favorit til at gå hele vejen, men det bliver ikke uden konkurrence, og Emil Wismann puster hende i nakken.

  Energibomben fra Gråsten, der til daglig arbejder i Danfoss som softwareudvikler, har danset og sunget sig i finalen og kan overraske:

  "Emil er blevet en publikumsyndling. Hans popularitet er vokset i løbet af konkurrencen, og han er nu den deltager, som flest har spillet på som vinder hos os", siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil, og fortsætter:

  "Før finalens førstedag vurderede vi, at Mathilde Caffey var den største udfordrer til Alma, men det har ændret sig. Nu er Emil outsider til sejren. Og vi har tidligere set overraskelser i X Factor, så intet er sikkert før den store finale i aften."

  Hvis Emil Wismann når helt til tops lørdag, udløser det odds 3,75. Vinder nordjyden Mathilde Caffey, får man sine penge 5,00 gange igen.

  Det er seerne, der alene afgør, hvem der vinder den 13. sæson af X Factor. Ingen af de tre dommere har indflydelse på afgørelsen.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/afgorelsens-time-i-x-factor-emil-er-outsider?releaseId=13593820

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **