PRM / Mange plastvirksomheder melder sig til at producere værnemidler

  Pressemeddelelse fra Plastindustrien

  Opfordringen fra Plastindustrien er blevet udsendt efter en kontakt fra Lægemiddelstyrelsen, der gerne vil forebygge en mangel på værnemidler.

  Ca. tyve aktører i plastbranchen har allerede tilkendegivet, at de er parate til at hjælpe på den ene eller anden måde.

  Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien fortæller:

  - Vi har fået rigtig god feedback på vores opfordring om at råbe op, hvis man på den ene eller anden måde kan hjælpe med at fremstille værnemidler. Enkelte virksomheder har allerede trykket på produktionsknappen, andre kan være i gang i løbet af kort tid, mens en tredje gruppe af virksomheder kan understøtte den danske forsyningssikkerhed på længere sigt.

  Han siger afslutningsvis:

  - Når jeg ser på de henvendelser, der løbende tikker ind, så bliver jeg optimistisk. Det vidner om et erhvervsliv, der er både fleksible og parat til at hjælpe så godt de kan i den udfordrende situation netop nu.

  Eksempelvis kunne Idé-Pro i Skive kunne opstarte produktionen af visirer klokken 10.00 mandag formiddag, og virksomheden kan foreløbigt fremstille 160 styks i timen.

  Kontakt:

  Kommunikationschef Lars Friis Farsøe tlf.: 4233 2811 email: lff@plast.dk

  Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien: td@plast.dk - 2949 4608

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mange-plastvirksomheder-melder-sig-til-at-producere-vaernemidler?releaseId=13590483

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **