PRM / Drastisk fald I antallet af job-annoncer

  Pressemeddelelse fra Jobsearch.dk ApS

  Det viser en aktuel opgørelse fra jobsøgemaskinen Jobsearch.dk, som samler alle ledige stillinger I Danmark.

  Den 7. marts var der således 26.091 ledige stillinger I Danmark. I dag klokken 12.00 er der blot cirka 21.000 job-opslag I Danmark.

  Hvis man går lidt længere tilbage er faldet endnu mere drastisk. Således var der den 15 februar hele 27.570 job-opslag I Danmark.

  Se udviklingen I antallet af ledige job-opslag her:
  https://www.jobsearch.dk/jobstatistik

  "Der er tale om et meget hurtigt og meget stort fald I antallet af job-annoncer, der nærmest følger det vilde fald i aktiekurserne", fortæller direktør for Jobsearch.dk Thomas Barfod.

  Thomas Barfod forventer at faldet I antallet af ledige stillinger vil falde yderligere I løbet af måneden.

  "Frem mod den 31. marts vil de danske virksomheder så at sige gøre boet op. Hvem skal fyres og hvem skal ansættes. I forbindelse hermed vil alle de job-opslag, der ikke længere er relevante blive fjernet fra virksomhedernes jobsektioner", siger Thomas Barfod.

  Jobsearch.dk er Danmarks største jobsøgemaskine. Jobsearch.dk crawler de danske virksomheders jobsektioner 6 gange dagligt og giver dermed et konstant samlet opdateret billede af hvor mange job-annoncer de danske virksomheder har.

  En konstant opdateret version af udviklingen I antallet af stillingsopslag kan indsættes på jeres side via denne iframe-kode: https://www.jobsearch.dk/jobstatistik?iframe=1

  Kontakt:

  Yderligere information:
  Thomas Barfod
  29614045

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/drastisk-fald-i-antallet-af-job-annoncer?releaseId=13590455

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **