PRM / Varde Kommune i appel til sundhedsuddannede: Vi har brug for dig

  Pressemeddelelse fra Varde Kommune

  CORONA

  Lørdag lancerer kommunen en kampagne i aviser og på sociale medier med en appel til sundhedsuddannede borgere om at tilmelde sig kommunens nødberedskab på social- og sundhedsområdet.

  Danmark befinder sig i en ekstraordinær situation på grund af coronavirussen. Og særlig kritisk kan situationen blive for syge, ældre og udsatte borgere på plejecentre, i hjemmeplejen og på kommunens døgntilbud.

  Til nødberedskabet leder Varde Kommune efter:

  • Social- og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Sygeplejersker
  • Sygeplejerskestuderende
  • Pensionister med en sundhedsfaglig uddannelse

  Tilmelding og mere information på:
  vardekommune.dk/brugfordig

  CITAT
  Claus Fjeldgaard, direktør for Social og Sundhed:

  "Vi forbereder os på en situation, som rækker ud over, hvad vi selv har mandskab til. Derfor spørger vi borgerne i vores kommune, om de har mulighed for at hjælpe."

  "Vi vil gøre alt for at passe på vores syge, ældre og udsatte medborgere. Men vi får brug for hjælp fra flere mennesker med en sundhedsfaglig baggrund, som måske har forladt området og fundet over i en anden branche. Til dem siger vi nu: Vi har brug for dig, kan du hjælpe?"

  Kontakt:

  Direktør for Social og Sundhed Claus Fjeldgaard tlf.: 21 65 70 14 email: clfj@varde.dk

  Kommunikationschef Steffen Kjær tlf.: 21 83 71 89 email: stkj@varde.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/varde-kommune-i-appel-til-sundhedsuddannede-vi-har-brug-for-dig?releaseId=13590312

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **