PRM / Bitdefender tilbyder gratis sikkerhedsløsning til sundhedsorganisationer

  Pressemeddelelse fra Bitdefender

  Bitdefender, et af verdens førende cybersikkerhedsfirmaer, som beskytter 500 millioner brugere globalt, annoncerede i dag, at de vil tilbyde deres virksomhedsorienterede sikkerhedsløsninger til sundhedsorganisationer over hele kloden uden omkostninger. Det gør de mhp. at bidrage til den verdensomspændende støtte i kampen mod COVID-19-pandemien.

  Sundhedsorganisationer i alle størrelser, fra mindre tand- og øjenklinikker til store hospitaler, kan besøge https://www.bitdefender.com/business/help-healthcare-fight-coronavirus.html og anmode om gratis adgang til Bitdefenders produkter. Bitdefender vil også tilbyde store organisationer sine professionelle ydelser og avancerede teknologier, såsom sikkerhed og analyse til netværkstrafik.

  Telemetri fra Bitdefender viser, at antallet af ondsindede cyberangreb relateret til COVID-19 indtil videre i marts er steget mere end 475%. Ved udgangen af måneden er det forventet, at antallet af sikkerhedsrelaterede hændelser vil være mere end femdoblet ift. februar. De fleste hændelser er blevet registreret i USA, Tyrkiet, Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Canada, Rumænien og Thailand, da malware-kampagnerne er fokuseret mod lande med et højt antal af mennesker, som er blevet testet positive for coronavirus.

  "Hackere har ageret opportunistisk og uetisk ved at udnytte denne tids uforudsigelighed til at udsende malware, foretage phishing og udføre online-bedrageri mod de hårdest ramte organisationer," fortæller Florin Talpes, Bitdefenders CEO. "Vi er taknemmelige for det arbejde, sundhedsprofessionelle verden over er i gang med og ønsker at yde vores støtte til dem ved at tilbyde at sikre deres organisationers følsomme information på en måde, der sikrer operationel kontinuitet og lader dem fokusere på at behandle patienter og på at bremse spredningen af denne virus."

  Dette er ikke første gang, at Bitdefender involverer sig i at hjælpe fællesskaber i det hele taget. Siden 2013 har det rumænskbaserede firma arbejdet sammen med TechSoup - et internationalt non-profit-netværk som tilbyder teknologisk assistance og NGO-validering. Fra 2020 har Bitdefenders velgørenhedsprogram tilbudt sikkerhedssoftware til mere end 16.000 NGO'er i 106 lande over hele kloden, uden omkostninger.

  Adgang til Bitdefenders virksomhedsorienterede sikkerhedsløsninger vil til at starte med blive tilbudt indtil udgangen af juni, med mulighed for at evaluere organisationernes behov og forlænge adgangen med op til 12 måneder på daværende tidspunkt.

  Kontakt:

  Thomas Endelt, konsulent, Frontpage

  M: thomas.endelt@frontpage.dk

  T: 50 70 53 34

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bitdefender-tilbyder-gratis-sikkerhedslosning-til-sundhedsorganisationer?releaseId=13590370

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **