PRM / Vognmændene kan også få brug for statens kompensationer

  Pressemeddelelse fra Dansk Transport og Logistik

  Regeringen og Folketinget har nu åbnet op for, at der gives midlertidig kompensation for virksomheders faste udgifter, midlertidig lønkompensation og bedre mulighed for at låne penge.

  Samtidig er initiativerne målrettet alle typer af virksomheder fra freelancere, selvstændige erhvervsdrivende, mellemstore og store virksomheder.

  DTLs adm. direktør Erik Østergaard udtrykker stor ros til handlekraften og velvilligheden fra politisk side:

  - Det er den rigtige vej at gå i øjeblikket. Jeg ved godt, at vognmændene som helhed ikke lige i øjeblikket er blandt dem, der står forrest med hatten i hånden. Der har være nok at lave, og vognmænd og chauffører gør et kæmpearbejde for at få samfundet til at fungere under de nuværende omstændigheder.

  - Men tiderne kan også blive trange for transporten, efterhånden som mange aftagere af varer og producenter af affald lukker ned eller går på vågeblus. Transporten er termometeret på, hvordan det går i samfundet, og jeg er ikke i tvivl om, at der snart kan være vognmænd, der kan have behov for at gøre brug af ordningerne. Jeg er ekstra glad for, at der også gøres noget for den selvstændige, for rigtig mange af vores medlemmer er selvkørende vognmænd med medhjælpende ægtefæller, udtaler Erik Østergaard.

  Kontakt:

  Adm. direktør Erik Østergaard, tlf. 40 15 12 25

  Pressechef Morten Lindbo, tlf. 21 20 14 00

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vognmaendene-kan-ogsa-fa-brug-for-statens-kompensationer?releaseId=13590261

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **