PRM / Furesø Kommunes hjemmeside nomineret til pris

  Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

  Furesø Kommunes hjemmeside gik i marts 2019 fra 18.000 sider til 800. Visionen var at gøre adgangen til indholdet hurtig og nem, og borgernes egne Furesø-billeder skulle pryde hjemmesiden, så man ikke var i tvivl om, at det er Furesø, der er tale om. Siden skulle også gøre det nemt for borgere at engagere sig og få indflydelse på beslutninger.

  Nu har UserGap på baggrund af ekspertvurderinger nomineret Furesøs og 19 andre kommunale hjemmesider til prisen om den bedste kommunale hjemmeside i Danmark.

  100 tilfældigt udvalgte Furesø-borgere har givet Furesøs hjemmeside karakterer og kommentarer. Brugerne har bl.a. vurderet førstehåndsindtryk, serviceinformation, troværdighed, selvbetjeningsløsninger og indhold. Brugertilfredsheden sammenlignes på tværs af de nominerede kommuner, og vinderen kåres på konferencen "Den Digitale Borger" den 30. januar 2020.

  Furesø Kommunes hjemmeside besøges af 20.000 personer hver måned.

  Kontakt:

  Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fureso-kommunes-hjemmeside-nomineret-til-pris?releaseId=13586943