PRM / Det bliver mere populært at skyde med Compound bow

  Pressemeddelelse fra Arrows2bows.com

  Bueskydning er i høj grad en sportgren i vækst. Specielt i USA ser vi flere og flere som enten selv køber en compound bow (compoundbue) og skyder hjemme i haven, eller tager ned til en klub og skyder til måls efter en skive.

  Dette er også en af grundene til at Arrows2Bows netop er blevet lanceret. Fordi bueskydning med en compound bow efterhånden er en ganske stor ting i USA, er siden til start målrettet det amerikanske marked, men der vil på sigt også blive lavet en dansk, samt andre europæiske version.

  "Det er et sjovt marked at bevæge sig ind på", udtaler Rolf som står bag Arrows2Bows.com, og han fortsætter. "Vi kender jo alle sammen til Robin Hood og ved at bueskydning er gamle sportsgren, men mange af os har højst skudt lidt med en hjemmelavet bue, da vi var børn. Det er dog en sportsgren som passer utroligt mange rigtig godt, i dagens verden. En måde både at få brugt sin krop på, og komme helt væk fra den daglige trummerum".

  Hvis du tænker at bueskydning lyder interessant, og gerne vil vide mere, så er der mange gode tips at hente ved at følge Arrows2Bows på Pinterest, også selvom det meste indtil nu er meget henvendt til det engelske marked.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-bliver-mere-populaert-at-skyde-med-compound-bow?releaseId=13586301