PRM / Farvel til papir – goddag til frugttræer

  Pressemeddelelse fra Middelfart Sparekasse

  Sig farvel til papir og goddag til e-mail. Så donerer vi fem kroner til organisationen "Plant et Træ". Sådan lød opfordringen for et år siden fra Middelfart Sparekasse til de mange kunder, som ikke har givet samtykke til, at sparekassen må kontakte dem elektronisk. De fik i stedet et brev med posten, når der var nyt fra sparekassen.

  Et år senere har tæt på 10.000 kunder fulgt opfordringen og givet samtykke til elektronisk kommunikation med sparekassen.

  - For kunderne betyder det, at de hører fra os meget hurtigere, når vi har interessant nyt. Mailen er bare et hurtigere medie end et fysik brev sendt med posten. Så ved at sige ja til elektronisk samtykke, giver kunderne os mulighed for at være endnu mere relevante, fortæller Martin Nørholm Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

  Mindre papir - flere træer

  Fem kroner ganget med cirka 10.000 kunder betyder samtidig, at Middelfart Sparekasse har sendt næsten 50.000 kroner til Plant et Træ, der planter træer i hele landet.

  Fra Plant et Træ lyder der en stor tak til sparekassen og kunderne. Bidraget har hjulpet flere frugtplantager ved børneinstitutioner på vej.

  - Frugtplantagerne er den måske største succes i vores historie, og vi har en lang venteliste på institutioner, som gerne vil have en frugtplantage. Det lærer børnene om træer og buskes udvikling. De ser, hvordan frugterne dannes, de er med til at høste - og til sidst lærer de, hvordan man tilbereder og spiser frugten, fortæller Mette Døssing, fundraiser i Plant et Træ.

  Et egetræ til sparekassen

  Hun og resten af Plant et Træ er så taknemmelige for Middelfart Sparekasses støtte, at foreningen nu vil plante et træ for Middelfart Sparekasse. Det skal naturligvis være et egetræ, da egetræet oprindeligt var logoet for sparekasserne som symbol for soliditet og jordbunden styrke.

  Middelfart Sparekasses helt eget egetræ får plads i "Danmarkslunden" ved Moesgård Museum i Aarhus.

  - Vi finder et egetræ, som er seks år gammelt - samme alder som Middelfart Sparekasses afdeling i Aarhus. Så kan egen og afdelingen vokse i takt i årene fremover, siger Mette Døssing.

  Det bliver tirsdag den 12. november klokken 11, at Plant et Træ sætter egetræet i jorden med hjælp fra Middelfart Sparekasses afdelingsdirektør i Aarhus, Lars Reimer.

  Alle, der har lyst til at kigge forbi Danmarkslunden, er velkomne.

  Kontakt:

  Kommunikationschef Bjarne Jacobsen tlf.: 27900664 email: bja@midspar.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/farvel-til-papir---goddag-til-frugttraeer?releaseId=13582465