PRM / Guldborgsund kommune har indgået samarbejde med Landsforeningen LEV

  Pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

  "Derfor er vi glade for at kunne samarbejde med Landsforeningen LEV, med det klare formål at få flere borgere med handicap i beskæftigelse. Vi skal have alle i job i en tid hvor beskæftigelsen stiger og de gunstige tider skal også komme borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet til gavn, siger udvalgsformanden for kommunens beskæftigelsesudvalg Ole K. Larsen"

  Samarbejdet er startet og de første succeser er allerede i hus. Projekt KLAPjob under Landsforeningen LEV har i samarbejde med kommunens Jobcenter fået de første borgere med handicap i job. Typisk er der tale om fleksjob, hvor der kan tages hensyn til den enkelte borgers nedsatte erhvervsevne.

  "Det er godt at se, at et sådan samarbejde mellem kommunen og os i Landsforeningen LEV kan føre til beskæftigelse for de borgere som vi gerne vil have sat mere fokus på. Samarbejdet er kommet godt fra start og jeg glæder mig til flere positive resultater," siger Projektleder i Landsforeningen LEV Claus Bergman Hansen.

  Kontakt:

  Yderligere oplysninger om samarbejdet kan fås hos:

  Teamleder Maria Lund, Guldborgsund Jobcenter mdl@guldborgsund.dk

  Projektleder Claus Bergman Hansen, Landsforeningen LEV cbh@klapjob.dk

  Konsulent Stine Lindskov, projekt KLAPjob, Landsforeningen LEV sl@klapjob.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/guldborgsund-kommune-har-indgaet-samarbejde-med-landsforeningen-lev?releaseId=13581082