PRM / Integrationspris til fodboldklub og aktiv borger

  Pressemeddelelse fra 3F

  Basel Kamals Mindepris blev tildelt Nykøbing IF for fodboldklubbens indsats for bl.a. børn med flygtningebaggrund og til Dusan Jovanovic, Næstved, for sin integrationsindsats gennem årtier.

  Nykøbing IF, der sidste år også fik tildelt Odsherreds Integrationsråds Mangfoldighedspris, giver også råd og vejledning, hvis der er behov for at søge om fritidspas, hjælp til fodboldstøvler mv.

  Dusan Jovanovic har i næsten 50 år gjort en stor indsats for integration i både fagbevægelsen, i kommunen - bl.a. som medlem af byrådet igennem 16 år - og på landsplan. Nu som pensionist er han fortsat aktiv som formand for Næstved kommunes integrationsråd.

  Prisoverrækkelsen fandt sted den 22. september på 3Fs femte ordinære kongres i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor en fyldt sal med 730 delegerede kvitterede med stående klapsalver.

  Mindeprisen er stiftet af nu afdøde 3F-medlem Basel Kamal, som var fællestillidsrepræsentant på Rigshospitalet og aktiv i den danske integrationsdebat i mange år. Dommerkomiteen består af forbundssekretær i 3F Søren Heisel, afdelingsformand Bjarne Høpner og advokat Peter Giersing.

  Kontakt:

  For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/integrationspris-til-fodboldklub-og-aktiv-borger?releaseId=13579833