PRM / Udviklingsminister Rasmus Prehn ansætter særlig rådgiver

  Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet

  Rasmus Prehn fortæller, at han meget bevidst har givet sig god tid til at finde sin rådgiver, og at han har brugt sit netværk aktivt til at gøre sig skarpere på, hvilken profil, han skulle gå på jagt efter. En profil, der ikke bare minder om ham selv, men tværtimod supplerer ham bedst tænkeligt.

  Rasmus Prehn siger i forbindelse med ansættelsen af sin særlige rådgiver:

  "Jeg er super glad for, at Casper Steen Pedersen har sagt ja til at være med på holdet. Casper har masser af konkret rådgivererfaring bl.a. for Odenses borgmester og arbejdet med den meget klare velfærdsdagsorden. Han evner at udfordre mig og spille mig bedre. Det får jeg brug for, hvis jeg skal lykkes med min store ambition om at skabe større folkelig opbakning til og begejstring omkring udviklings- og solidaritetspolitikken. Jeg håber inderligt, vi formår at gribe det engagement, der allerede findes i udviklingspolitikken og kombinere det med den energi og det samfundssind, som særligt vores unge viser omkring klimaet og verdensmålene. Derfor bliver vores ledestjerner også engagement, aktivisme og inddragelse. Vi skal med andre ord søge så meget dialog som muligt - og slå lyttelapperne ud."

  Casper Steen Pedersen siger i forbindelse med tiltrædelsen:

  "Rasmus Prehn har allerede markeret en ambitiøs og meget klar værdipolitisk retning med sit solidaritetsprojekt. Jeg føler mig privilegeret og er svært begejstret over at skulle hjælpe med at omsætte Rasmus Prehns engagement og ambitioner til gavn for klimaet og dem, der har det allersværest i verden. Og så er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at hvis nogen evner igen at gøre området folkeligt og skabe bred opbakning og engagement, så er det Rasmus."

  Casper Steen Pedersen kommer fra en stilling som kontorchef på borgmesterkontoret i Odense, hvor han for anden gang har fungeret som rådgiver for Odenses borgmester. Derudover har han tidligere blandt andet arbejdet som presserådgiver i Udenrigsministeriet, som kommunikationschef i Socialforvaltningen i København og som fungerende pressechef i Skatteministeriet. Han er cand.mag. i dansk og film/medievidenskab fra Københavns Universitet.

  Casper Steen Pedersen tiltræder stillingen den 4. september 2019 og kan fremover fanges på tlf. 20258964.

  Kontakt:

  Presserådgiver Kasper Thams Olsen tlf.: +4561979031 email: kasols@um.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/udviklingsminister-rasmus-prehn-ansaetter-saerlig-radgiver?releaseId=13578654