PRM / Dansk Trav Derby 2019 afgjort i en tæt duel – Dumbo fra Aalborg vinder 605.000 kroner

  Pressemeddelelse fra Dansk Hestevæddeløb

  Mere end 8.000 mennesker så Aalborg-hesten Dumbo choksejre for sin træner Gordon Dahl i søndagens Dansk Trav Derby 2019 på Charlottenlund Travbane.

  Dumbo var en af de mindre betroede, men fik et godt løb i inderbanen og fangede akkurat Rene Kjær-kørte Donatello Garbo på stregen. Først efter granskning af målfilmen kunne Dumbo udråbes som vinder.

  - Puha, det var helt fantastisk. Det var en helt utrolig opløbskamp. Jeg var egentlig stået af hesten og på vej op mod stalden, da jeg var sikker på, at Donatello Garbo havde vundet. Han var lige ved at tabe travet op mod mål, og så tænkte jeg: 'nu kører du efter at blive nummer to', men den lille kriger stak næsen forbi. Han er ikke ret stor, men han gør altid alt, hvad han kan og går til stregen hver eneste gang, sagde en meget rørt Gordon Dahl og fortsatte:

  - Det betyder alt at vinde derbyet. Det er løbet alle vil vinde, og det vi arbejder hen imod hvert eneste år.

  Dumbo fik 605.000 kroner for sejren og har nu indtjent 1.168.070 i karrieren. Det var Gordon Dahls anden derbysejr som træner, men første gang han vandt løbet som både træner og kusk.

  Kontakt:

  Dennis Christensen
  Mail: dch@epicent.dk
  Telefon: 6167 7464

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-trav-derby-2019-afgjort-i-en-taet-duel---dumbo-fra-aalborg-vinder-605000-kroner?releaseId=13578110