PRM / Smoke-it mener ikke, at man reklamerer i strid med reglerne

  Pressemeddelelse fra Smoke-it ApS

  Vi er af den klare opfattelse, at vi i enhver henseende handler indenfor lovens rammer.

  I dag sondrer forbrugerne ikke mellem køb i specialbutikker og køb på nettet.

  Det giver således ikke mening, at de informationer, som vi lovligt giver i vores fysiske butikker, ifølge Forbrugerombudsmanden, er ulovlige, hvis vi giver de selvsamme informationer i vores netbutik. I bestræbelserne på at finde en mindelig ordning, har vi som nævnt nedlagt udsendelse af nyhedsbrev og lukket Facebook og Instagram. Da det har været vanskeligt at få konkrete tilbagemeldinger fra Forbrugerombudsmanden, har vi derudover indført en "advarsel", således at forbrugere, før de når ind på vores hjemmeside, informeres om, at der kan forekomme reklame, hvis de vælger at gå ind på siden.

  Det er lovligt at drive en hjemmeside med salg af e-cigaretter, men Forbrugerombudsmanden har krævet, at vi ændrer navnet på vores hjemmeside, således at "Smoke-it" fremover ikke indgår i domænenavn eller anvendes på hjemmesiden. Vi har anvendt navnet på hjemmesiden i mere end 10 år. Det vil selvsagt skabe stor forvirring, hvis vi nu ændrer navnet til noget andet. Det giver i øvrigt ikke mening at hævde, at en hjemmeside med domænet www.smoke.it.dk i videre udstrækning opfordrer til køb af e-cigaretter end tilfældet ville være med en hjemmeside med et andet indarbejdet navn. Det er helt almindeligt i detailhandlen og i e-cigaretbranchen, at en virksomhed anvender samme navn på fysiske butikker og online.

  Vi imødeser anmeldelsen og vil under sagen redegøre for vores synspunkter.

  Kontakt:

  For yderligere information kontakt venligst administrerende direktør Jens Andersen på telefon nummer 26 27 07 07.

  Smoke-it ApS
  Erhvervsparken Klank 3
  8464 Galten

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/smoke-it-mener-ikke-at-man-reklamerer-i-strid-med-reglerne?releaseId=13576884