PRM / Tillykke, arbejdstøjet kalder!

  Pressemeddelelse fra 3F

  - Jeg håber, at I allerede i morgen er klar til at lægge valgkampen bag jer og tage arbejdstøjet på, siger 3Fs næstformand Tina Christensen.

  - For 3Fs medlemmer er det vigtigt, at de danske medlemmer af Europa-Parlamentet bl.a. søger indflydelse i Beskæftigelsesudvalget, hvor vi har stort behov for nogle klare danske stemmer. Vi har særligt brug for et stærkt forsvar for den danske arbejdsmarkedsmodel, når vi i EU skal styrke lønmodtagernes rettigheder, bekæmpe social dumping og sikre ordnede forhold på arbejdsmarkedet.

  Hun peger på, at op imod 80 procent af dansk arbejdsmarkedslovgivning stammer fra EU, hvorfor det er afgørende for danske lønmodtagere, at der i EU er forståelse og accept af den centrale rolle, som samarbejdet mellem arbejdsmarkedets parter har i Danmark.

  Tina Christensen glæder sig over, at stemmeprocenten i Danmark ved valget til Europa Parlamentet denne gang er højere, end i 2014.

  - Det er et rigtig vigtigt valg - for både Europa, Danmark og for danske lønmodtageres hverdag og arbejdsliv. Derfor har vi i 3F også ført kampagne for, at vores medlemmer - og andre danskere, naturligvis - skulle bruge deres mulighed for indflydelse.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tillykke-arbejdstojet-kalder?releaseId=13574290