PRM / Field’s åbner international børnehave på rooftop

  Pressemeddelelse fra Field's Shoppingcenter

  Udstationerede på hovedkvartererne i København søger institutioner med engelsktalende personale, så børnene kan holde fast i et internationalt udsyn, mens forældrene arbejder i Danmark. Det behov imødekommer en ny børnehave på rooftop i Field's.

  Ifølge Thomas Thomsen, Shopping Center Manager i Field's, giver den nye børnehave en fantastisk mulighed for ansatte i Field's

  - Vi vil gerne gøre Field's til en endnu mere attraktiv arbejdsplads. Vi tiltrækker folk med globale karrierer, så børnehaven vil dække et behov hos vores medarbejdere med et internationalt blik på verden. Derudover vil det naturligvis være en fordel for flere af vores medarbejdere, at de kan slippe for transporttid til og fra institutionen, fortæller Thomas Thomsen, Shopping Center Manager i Field's.

  Han pointerer, at børnehaven er åben for alle, og at personalet både taler engelsk og dansk.


  Skal kunne tale engelsk

  Radhika Larsen er initiativtager til den nye børnehave, som hun også er daglig leder af. Hun er tidligere leder af en børnehaveafdeling i Valby, der har mange børn af forældre med internationale karrierer.

  - De udstationerede forældre er især glade for, at vi taler engelsk. Det handler ikke om børnene, for de lærer hurtigt at skifte mellem dansk og engelsk, men om de voksne, som gerne vil kunne følge med i deres børns hverdag og have en god dialog med personalet om børnenes udvikling, værdier og læring.


  Hos Field's er de glade for at kunne imødekomme et behov hos det internationale community i København:

  - Vi mener det, når vi siger, at vi vil være på et internationalt niveau. Vi arbejder på at skabe totaloplevelser på tværs af shopping, dining og entertainment, som matcher shoppingcentrene i de store metropoler. Og vi er glade for og stolte af at lægge hus til en institution med internationalt udsyn for udstationerede på hovedkontorerne, som der bliver flere og flere af i Ørestaden, udtaler Thomas Thomasen.

  Maersk-inspiration giver mere tid til børnene

  Med børnehaven i Field's vil Radhika Larsen videreføre værdierne fra den børnehave, hun kommer fra:

  - Vores arbejdsmoral er helt speciel, for os er arbejdet mest af alt en livsstil. Det betyder, at vi har et ekstremt lavt antal sygedage blandt vores medarbejdere. Jeg er nok præget af min tid som marketingschef i et Maersk-selskab i Indien, som også var mere livsstil end job for mig. Herfra har jeg også taget en stram tidsstyring med, som hjælper os med at frigøre tid, som vi kan bruge sammen med børnene.

  Børnehaven åbnede fredag den 5. april kl.14.00 med blandt andet taler af den indiske ambassadørfrue og Vækstfonden, som har støttet børnehaven.

  Kontakt:

  Thomas Thomsen
  Shopping Center Manager, Field's
  (+45) 41 90 02 61
  thomas.thomsen@steenstrom.com

  Radhika Larsen
  Leder, Rooftop Daycare Kindergarten
  (+45) 52 72 38 35
  radhika.larsen@gmail.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/field-s-abner-international-bornehave-pa-rooftop?releaseId=13572405