PRM / Designersko med nummerplade giver dig mulighed for at sætte dit unikke fodaftryk i verden

  Pressemeddelelse fra ZINKTWO

  Du har kun begrænset tid her i verden. Sæt dit unikke aftryk inden, det er for sent.

  Sådan lyder kort fortalt filosofien bag det nye og opsigtsvækkende brand, ZINKTWO.

  Hvert par sko kommer med en nummerplade, der er unik. Under sålerne står der henholdsvis ‘DREAMER og ‘VIZIONARY’.

  “En drøm uden en vision og plan for at føre den ud i livet er blot en drøm. Og en plan uden en drøm ændrer sjældent noget her i verden. Alle mennesker drømmer om at sætte deres særlige aftryk i verden. Skoene er et værktøj, der skal inspirere folk til at føre deres drømme ud i livet”, siger Kim Michael, der er kendt under sit kunstnernavn THEZINKER.

  Han har stiftet firmaet sammen med en farverig ejerkreds bestående af Dieter Kasprzak, tidligere CEO i ECCO, producer Remee Jackman, topmodel Mathilde Gøhler, co-founder af Body SDS i Danmark, Bengt Valentino og sin søn Joshua Hansen.

  ECCO har produceret skoene, mens THEZINKER har lavet kunsten til kollektionen. THEZINKER har sammen med sin søn Joshua Hansen udviklet det opsigtsvækkende koncept.

  “Det er spændende at blive inviteret med ind i fremtiden af nogle kreative og passionerede iværksættere og kunstnere. Kim Michael og hans søn er to generationer, der i høj grad inspirerer os til at udleve vores drømme og sætte aftryk”, siger Dieter Kasprzak.

  Producer Remee Jackman har valgt at blive en del af firmaet fordi, som han siger:

  “Vi skal alle forfølge vores drømme – og være stolte når vi får ført dem ud i livet, store som små. Jeg er helt vild med konceptet bag ZINKTWO, og glæder mig til at være med på rejsen.”

  Ved lanceringen sælges de første sko i et begrænset oplag lørdag d. 10. og søndag d. 11. november fra 10.00 – 17.00 på Nordre Toldbod 23 i København samt via webshop.

  Kontakt:

  Direktør Joshua Hansen + 45 29 89 – 00 07
  Kim Michael THEZINKER +45 21 42 – 20 37

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/designersko-med-nummerplade-giver-dig-mulighed-for-at-saette-dit-unikke-fodaftryk-i-verden?releaseId=13563863