PRM / DTL vælger If som fremtidig forsikringspartner

  Pressemeddelelse fra If Skadeforsikring

  DTL, brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik med næsten 2.000 vognmænd, skifter fra årsskiftet 2018/19 forsikringspartner og indgår fremtidigt forsikringssamarbejde med If. En ny 6-årig hovedaftale er netop forhandlet på plads og underskrevet af parterne.

  If er største aktør på det nordiske forsikringsmarked og har samarbejdet med DTLs søsterorganisation i Norge i mere end 40 år. Erfaringerne har været vigtige for at kunne tilbyde en omfattende aftale for DTLs medlemmer, der samtidig giver dem mulighed for at samle private og erhvervsrelaterede forsikringsaftaler ét sted.

  Fra If udtaler Ivar Martinsen, koncerndirektør for Erhverv:
  - Vi er virkelig stolte og glade over at blive forsikringspartner for DTL - Danske Vognmænd. Aftalen med DTL træder i kraft 1. januar 2019, men allerede nu har vi et team af specialister inden for rådgivning og skadehåndtering på plads.

  DTLs medlemmer vil fra dag ét, når den nye aftale træder i kraft, være omfattet af en særlig rådgivningsgaranti. Den indebærer, at If skal kunne dokumentere, at medlemmet aktivt har fravalgt dækning for den opståede skade - ellers udbetaler If alligevel erstatning for skaden.

  Fra den norske søsterorganisation til DTL, udtaler adm. direktør Geir A. Mo, NLF:
  - If er en rigtig god samarbejdspartner for NLF. De er innovative både på digitale løsninger og i skadesforebyggende aktiviteter, hvor vi bl.a. har skabt en trafiksikkerhedspris sammen. Derfor er jeg overbevist om, at If er det bedste valg for de danske vognmænd.

  -------------------------------------------------------------------------------

  Om If
  If er totalleverandør inden for forsikringer, og giver dermed DTLs medlemmer mulighed for at samle både private og erhvervsrelaterede forsikringer ét sted. If har samarbejdet med DTLs søsterorganisation i Norge, NLF, i mere end 40 år. Parterne samarbejder om skadeforebyggende indsatser, bl.a. kampagnen 'Venner på vejen', som giver børn forståelse for lastbiler, samt en fælles norsk trafiksikkerhedspris.
  If er Nordens største skadeforsikringsselskab. 6.800 medarbejdere, heraf ca. 600 i Danmark, sørger for at hjælpe ca. 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum, hvis noget skulle ske. If er ejet af den finske finanskoncern Sampo.

  Om DTL
  DTL, Dansk Transport og Logistik, er den landsdækkende brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL-Danske Vognmænd har 2.000 medlemmer, som råder over 9.700 vare- og lastbiler og 59 lokomotiver. DTL-Danske Vognmænd er også arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

  Kontakt:

  Informationschef Birgitte Ringbæk tlf.: 3687 4183 / 6120 5009 email: birgitte.ringbaek@if.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dtl-vaelger-if-som-fremtidig-forsikringspartner?releaseId=13117080