PRM / Ny økologisk kryptovaluta: Forventer Bitcoin succes

  Pressemeddelelse fra MoneyArcher.com

  Der er ingen tvivl om at 2017 og 2018 er årene hvor kryptovaluta virkelig har taget sit indtog, og det gælder også overfor den danske befolkning. Bitcoin er den første og største kryptovaluta, men siden da er en lang række af kryptovalutaer kommet til. Til sommer kommer endnu en kryptovaluta til verden. Det er en række fynske landmænd som står bag den nye betalingsform, ifølge MoneyArcher.com, som har taget en snak med landmændene, som regner med at det bliver en kæmpe succes.

  Kryptovalutaer er blevet populære alternative penge

  Det er helt tilbage i 2009 at Bitcoin, den første decentrale valuta, blev introduceret. Det er dog først de seneste måneder, at den normale dansker virkelig har fået øjnene op for disse alternative penge og virtuelle mønter. Den bølge har en række danske landmænd nu tænkt sig at ride med på. De har nemlig fået en fantastisk ide som kan være med til at gøre den nye kryptovaluta, som kommer til at gå under navnet Økocoin, til en kæmpe succes.

  "Det største problem med de nuværende krypto penge, er at de er alt for virtuelle. Vi har fundet den perfekte løsning til dette problem, ved at træde et skridt tilbage. Økocoin vil blive bundet op på økologiske råvarer, og vil på den måde blive gode økologiske penge", udtaler Poul Jensen stolt. Ejeren af en økologisk gård lidt udenfor Middelfart, forventer at de nye penge bliver lanceret sidst på sommeren 2018.

  Økocoin kommer til at kæmpe med en række populære alternative valutaer

  Med en kurs på lige omkring 48.000 i skrevne stund, hvilket er en kæmpe vækst det sidste års tid, så er der ingen tvivl om at Bitcoin er blevet en kæmpe succes. Poul og de andre landmænd er da også godt klar over at det bliver en hård kamp, at få folk til at vælge deres Økocoin frem for f.eks. Bitcoin, Litecoin, Ripple og hvad de andre konkurrenter nu hedder.

  "Som den eneste økologiske valuta, er vi overbeviste om, at vi har en stor fordel. Vi tager på mange måder det bedste fra to verdener og kombinere det", fortæller Poul, som glæder sig til at lancere de nye penge senere på året.

  Hos https://moneyarcher.com/dk/ bliver historien selvfølgelig fulgt tæt, og du kan løbende følge med i udviklingen her: https://moneyarcher.com/dk/bitcoin-okocoin/

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-okologisk-kryptovaluta-forventer-bitcoin-succes?releaseId=12543154