Anonymous truer KKK: Vil hive hætterne af klanmedlemmer


  OpKKK. Video fra sidste år, hvor Anonymous hev hætten af flere medlemmer af KKK.

  Hackergruppen Anonymous erklærer igen krig mod den højreekstremistiske organisation Ku Klux Klan (KKK). Det sker efter at KKK har truet med, at angribe demonstranter på årsdagen for urolighederne i den amerikanske by Ferguson i næste måned, skriver tv2.dk

  Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

  Anonymous offentliggjorde  tirsdag et manifest, hvor de planlægger at afsløre identiteten på 1.000 KKK-medlemmer.

  Anonymous angreb sidste år Ku Klux Klan, efter højreekstremisterne havde truet med at angribe demonstranterne i byen Ferguson i Missouri, der protesterede op til retssagen mod den politimand, som skød og dræbte den 18-årige, afro-amerikanske dreng Michael Brown.

  - Når folk står over for alvorlige uretfærdigheder, vil deres råb ikke forblive uhørt. Vi holdt aldrig op med at holde øje med jer. Vi ved, hvem I er, skriver Anonymous i. manifestet, hvor de planlægger at afsløre identiteten på 1.000 KKK-medlemmer.

  Aktionen mod Ku Klux Klan fik navnet OpKKK, og hackerne afslørede allerede sidste år identiteten på flere KKK-medlemmer, ligesom de tog kontrollen over Twitter-profilen KuKluxKlanUSA.

  Efter at have fulgt så mange af jer (KKK-medlemmer) nøje gennem lang tid er vi overbeviste om, at det vil være den helt rigtige, enkle og passende reaktion at skabe gennemsigtighed i jeres organisation, skriver Anonymous.

  Den hætteklædte Ku Klux Klan er kendt for at være meget hemmelighedsfuld omkring organisation og medlemmer.