Walking Dead blev virkelighed foran tv’et: Knuste vens hoved


  23-årig Damon Perry er sigtet for drabet. Politifoto.

  - Jeg troede han forandrede sig til en zombie – derfor slog jeg ham ihjel.

  Sådanne forklarer en amerikaner, Damon Perry politiet, hvorfor han på brutal vis dræbte sin ven, imens de sad og så zombie-serien ”Walking Dead” på Netflix.

  Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

  Politiet fandt ”zombien”, den 23-årige Damon Perry dræbt på gulvet foran tv'et.

  Drabet skete i den amerikanske stat New Mexico.

  De to venner sad og drak øl og så ”Walking Dead” på Netflix, da den 23-årige Damon Perry blev overfaldet af sin ven, Christopher Paquin.

  - Christopher overfaldt pludselig Damon og forsøgte at bide ham, har han forklaret politiet under afhøring, udtaler politiets talsmand Moses Marquez til NBC News.

  Damon reagerede som figuerne i tv-serien ”Walking Dead” og tævede sin zombie-forvandlede ven til døde på en meget brutal måde.

  Han gik først til angreb på vennen med slag og spark. Derefter stak han Christopher flere gange med en køkkenkniv. Da dette ikke var nok til at slå en zombie ihjel, smadrede han også en mikrobølgeovn og en elguitar i hovedet på vennen.

  Den 23-årige Christopher Paquin blev fundet dræbt foran tv'et af politiet. Om ”Walking Dead” stadigvæk kørte på tv'et melder historien ikke noget om.

  I følge det lokale politi havde de to ”zombie-venner” siddet og drukket tæt hele dagen, da ”Walking Dead” pludselig blev virkelighed.