Idiot! Mobbede Fede-Fie i årevis – ville så score hende på Facebook


  Foto: Fie Friedrichsens blog.

  Fie Friedrichsen er en sej pige. Efter årevis med overvægt og mobning tog hun kampen op og skabte et nyt liv. Men så dukkede plageånden fra skoletiden pludselig op.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

  Fie vejede 140 kilo, da hun blev 19 år, men så besluttede hun at ændre sit liv. Hun er nu vægttabsmentor og blogger og har udgivet bogen ‘Fede Fie – min kamp tilbage til livet’. Se mere om bogen her.

  Gennem sin skoletid blev hun udsat for grov mobning, og der var især en person, som var særlig ond.

  Denne plageånd kunne endda finde på at forfølge hende med skældsord og ydmygelser hele vejen hjem fra skole, og nu et par år senere forsøgte han at score Fie på Facebook.

  – Det første der slog mig, da han skrev var at hans navn virkede bekendt og efter jeg kiggede hans profil lidt igennem og hans profilbillede – kunne jeg se, at det faktisk var HAM der havde mobbet mig så slemt i folkeskolen. Det var ham der var “mobberen” og nærmest forfulgte mig i en længere periode, med skældsord, hjem fra skole osv, skriver Fie Friedrichsen på sin blog.

  – Nogle oplevelser viser bare, hvor overfladiske og onde mennesker kan være. At nogle kan udvise SÅ stort had til mig, kører psykisk terror og nogle år efter (lidt mindre energi på kroppen) så efterfølgende prøve at inviterer mig ud, og overøse mig med komplimenter? Jeg tager det ikke som en kompliment, det gør mig ikke glad, tværtimod væmmes jeg! Jeg synes det skræmmende ..

  Fie valgte slet ikke at svare den tidligere plageånd. Hun skriver:
  – En masse ting jeg faktisk havde lyst til at sige til ham. Fortælle ham, hvor længe det har taget mig at komme mig ovenpå igen. Men det nytter ikke noget.. Jeg er ikke hævngerrig, og vil ikke bruge min energi på det. Den eneste form for “hævn” jeg tror på, er hævnen i form af stilhed og success!