Tv-drab: Her er morderens egen video af skuddrabene


  – Jeg filmede skyderiet, se på Facebook, skrev Vester Lee Flanagan på Twitter.
  Videobillederne under selve skuddrabene er redigeret væk, da de kan virke stødende. Kun lyden er tilbage under nogle stills billeder.

  En journalist og en kameramand er dræbt i Virginia, USA, hvor de onsdag morgen lokal tid var i gang med et interview på direkte tv. Den formodede gerningsmand bag drabene er en 41-årige Vester Lee Flanagan. Han filmede selv da han gik hen og koldblodigt skød dem ned med en pistol. Videoen delte han på nettet efter drabene.

  Like localeyes.dk på Facebook

  Ifølge flere amerikanske medier har Flanagan arbejdet på samme tv-station som de to ofre, men blev fyret for to år siden.

  Journalist Alison Parker og kameramand Adam Ward blev dræbt af skud under et direkte tv-interview onsdag morgen klokken 06.45 lokal tid.


  Gerningsmanden blev fanget af kameraet, som lå på jorden.

  Flanagan postede en videooptagelse af drabet på sociale medier.

  Jeg filmede skyderiet, se på Facebook, skrev han på Twitter, inden hans konto blev spærret. Det samme skete med hans Facebook-profil, hvor videoen angiveligt var blevet lagt op.

  Virginias guvernør, Terry McAuliffe, siger til flere medier, at gerningsmanden er en tidligere medarbejder på tv-stationen, som er stærkt misfornøjet med sin tidligere arbejdsplads og de tidligere kolleger.


  Vester Lee Flanagan

  Flere af den formodede gerningsmands beskeder på Twitter peger i samme retning.

  Adam gik til HR (personaleafdelingen, red.) om mig efter at have arbejdet med mig én gang, skriver han.

  Ansatte de hende efter det ???, lyder et andet tweet fra manden.

  Han blev senere onsdag fundet død i sin bil, efter en større politijagt var sat ind for at finde ham. Han havde angiveligt begået selvmord ved at skyde sig selv.


  Vester Lee Flanagan filmede selv da han skød og dræbte journalisten og kameramanden på live tv.

  Her tager Vester Lee Flanagan sigte.

  Her skyder Vester Lee Flanagan Journalist Alison Parker.