Teenager døde efter begravelse: Hun blev kvalt i kisten


  Her bliver graven åbnet.

  En familie flår låget af en kiste i hvilken de har begravet en 16-årig pige. Pigen var angiveligt i live og havde forsøgt at komme ud, men hun overlevede ikke sin egen begravelse.

  Like localeyes.dk på Facebook

  ###

  Det beretter flere internationale medier.

  Det skrækkelige mareridt fandt sted i Honduras, hvor den 16-årige pige var blevet begravet på kirkegården La Entrada.

  Hendes efterladte forlovede besøgte gravstedet kort efter og syntes han hørte bankelyde. Første troede han ikke sine egne ører, men en medarbejder på kirkegården kunne også høre en banken.


  Det forlyder, at en glasrude inde i kisten var knust, og at den begravede pige havde skader på sine hænder.

  Familien samledes nu på kirkegården og en dramatisk video viser, hvordan den forlovede banker graven åben, og familien får trukket kisten ud og åbnet. Pigen bliver hastet til hospitalet, men denne gang er hun død.

  Det forlyder, at en glasrude inde i kisten var knust, og at den begravede pige havde skader på sine hænder, men hvad der præcist er sket, er uklart.

  Nogle mener, at glasset i kisten må være blevet knust af gasser fra pigens lig, som var gået i forrådnelse.

  Det afviser familien dog, som siger at pigen ikke lugtede og så helt normal ud, da hun blev hastet til hospitalet endnu en gang.

  Det får nogle til at fremkomme med den teori, at pigen i første omgang fik et kataplektisk anfald, som kan medføre kraftig svækkelse af muskelaktiviteten og begrænset åndedræt, og at dette fejlagtigt fik lægen til at erklære pigen død.

  Episoden fandt sted i begyndelsen af juli, og er kommet frem i medierne efter videooptagelsen er blevet vist i lokale medier.


  Se tv-billederne fra den dramtiske episode her