Truer på nettet med at dræbe politiet: Kort tid efter blev han selv skudt af en betjent


  Mindre end et døgn efter, at han truede politiet, blev Joseph skudt og dræbt af en betjent.

  En amerikansk mand med navnet, Joseph Pacini lagde en video online på Youtube og Facebook, hvor han truer med at dræbe politibetjente. Mindre end et døgn efter blev Joseph skudt og dræbt af en betjent.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

  I videoerne som den 52-årig Joseph Pacini har lagt på nettet, truer han med at dræbe politibetjente. Politiet fik hurtigt en arrestordre på Joseph for at true med at slå betjente ihjel.

  Mindre end et døgn efter Joseph lagde videoerne på nettet blev han spottet i en bil i en forstad til Philadelphia. Joseph ville dog ikke give sig uden kamp og påkørte med vilje en politibil. I følge betjentene på stedet ville den 52-årig Joseph nu køre nogle betjente ned. Men betjentene trak deres pistoler og skød ham med flere skud. Han døde på stedet.

  I følge flere amerikanske aviser havde den 52-årig Joseph Pacini haft en konflikt med en lokal kriminalbetjent Matt Houfnall, som var i gang med, at bygge en politisag op på Joseph. I videoen som Joseph har lagt online, kan man høre at han ikke selv regner med at overleve så længe.

  – Jeg vil være død eller fængsslet inde for de næste 12 timer, siger Joseph Pacini i videoen på nettet.